3 x Aira : en introduktion (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
336
Utgivningsdatum
2012-10-16
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Manni Kössler
Originaltitel
Un episodio en la vida del pintor viajero
Medarbetare
Ulmaja, Nina (form)
Dimensioner
201 x 130 x 35 mm
Vikt
672 g
SAB
Hce
ISBN
9789146221500
3 x Aira : en introduktion (inbunden)

3 x Aira : en introduktion

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2012-10-16

Slutsåld

César Aira är argentinaren som tagit litteraturvärlden med storm de senaste åren.

Det som gör honom unik är att hans historier är helt oförutsägbara. Och det är det som gör hans böcker så utmanande att läsa. Det går inte att räkna ut vad som ska hända eller hur det ska sluta. De tar ständigt nya vändningar, byter genre och stil. De är gravallvarliga för att plötsligt byta fot och rätt var det är innehålla mängder av populärkulturella blinkningar.

Hans böcker är sällan längre än 100 sidor, men de är alla helt olika i tilltal, ton och innehåll. Det är historier fyllda med idéer, krumsprång och nya vägar för berättandet. Aira visar att allt berättande inte måste följa samma mall.

3 x Aira är en introduktion till César Airas författarskap. De tre kortromanerna Litteraturkonferensen, Nätterna i Flores och En episod i den resande landskapsmålarens liv ges ut i samma volym och visar tillsammans Airas bredd, höjd och djup som författare.

Som de säger i Argentina - han är litteraturens Iggy Pop, han är punkrock, han är Jorge Luis Borges arvtagare, han gör som han vill - han är César Aira.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av César Aira