Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (92.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2011-09-22
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146221869
Fakturan (e-bok + ljudbok): En novell ur Spelreglerna (e-bok)

Fakturan (e-bok + ljudbok): En novell ur Spelreglerna (e-bok)

E-bok (EPUB), Svenska, 2011-09-22
19
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

För att kunna lyssna på ljuduppläsningen krävs att du för över boken till iBooks på en iPhone, iPad eller iPod touch. Däremot fungerar texten i alla läsare.

"Fakturan" är en av novellerna ur boken Spelreglerna


Läs och lyssna på Jonas Karlsson när han läser sin novell "Utgången". För första gången i Sverige kan du kombinera läsning och lyssning.

I "Fakturan" slås fötterna undan fullständigt på en man då han får en oväntad faktura på 5,7 miljoner kronor för sina livskostnader. I Jonas Karlssons nya novellsamling återfinns pricksäkra tonträffar, på-kornet-detaljer och karakteristiska underfundigheter, sådant som han har gjort till Karlssonska signum. Samtidigt har det blivit både svartare och ännu lite mer skruvat än tidigare, med berättelser som förvisso utspelar sig i en alldaglig nutid, men där verkligheten plötsligt kan ta skruv och bli obehagligt overklig. Här kan du ta del av en av Jonas Karlssons noveller ur den nya novellsamlingen Spelreglerna.

Pressröster om Den perfekte vännen (2009):

"Språket sitter som en smäck. På många håll underfundigt roligt, på andra bara mjukt och följsamt, sådär naturligt att man inte tänker på det." Expressen

"Jonas Karlsson är skicklig. Bäst är han i den långa novellen "Rummet", där berättaren och det han ställer till med som anställd på en svensk myndighet av något slag, ideligen glider ur läsarens händer. Man tror att man vet vart Karlsson är på väg, men så vrider han till ytterligare ett par snäpp." Dagens Nyheter
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jonas Karlsson