Den blå vänthallen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2012-09-20
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146222286
Den blå vänthallen (e-bok)

Den blå vänthallen E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2012-09-20

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Markus Granat är snart femtio, en stillsam karl med något förvirrat i blicken. Många moderliga kvinnor vill ta hand om honom eftersom de tror att han är hjälplös. Men Markus är inbiten ungkarl. Han har jobbat på universitetsbiblioteket i Göteborg i hela sitt liv. Sina känslor får han utlopp för i de klassiska ryska och franska romanerna. Markus eget liv är behagligt monotont. När den stora snöstormen rasar i november -95 beger sig Markus ut på en promenad i den igensnöade staden - en promenad som ska förändra hans liv. In på restaurang Vänthallen i Brunnsparken stormar Samantha Svensson: Samantha från Bohuslän med den alltför korta kjolen, den alltför påträngande dialekten, de alltför yviga gesterna, men med en röst som ingen annan. När snöstormen dragit förbi känner inte Markus igen sig.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den blå vänthallen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Känslan sitter kvar länge
    -, 19 juni 2016

    En fängslande berättelse om Markus, en inbiten ungkarl som är bibliotekarie i Göteborg. Han lever ett lugnt och stillsamt liv, lite väl monotont kanske. Under en snöstorm hamnar Markus på restaurang Vänthallen i Brunnsparken och hans liv tar snabbt en ny vändning. Den är charmig och berusande, njut!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Viveca Lärn