En man av stil och smak (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Fallet Cornelia Karlsson (del 2)
Antal sidor
270
Utgivningsdatum
2014-07-31
Förlag
Wahlström & Widstrand
Medarbetare
Hanson, Kerstin (form)
Dimensioner
218 x 145 x 18 mm
Vikt
426 g
SAB
Hc
ISBN
9789146225645
En man av stil och smak (inbunden)

En man av stil och smak

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2014-07-31
204
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Huvudperson i denna skräckroman är CeO Molin. Han har tidigare levt ett rikt liv och haft ett omfattande umgänge. Hans spektakulära fester i paradvåningen vid Johannes kyrkogård i centrala Stockholm är vida beryktade. Han har varit en lebeman, en man av stil och smak, och dessutom en gentlemannatjuv på jakt efter ovärderliga inkunabler. När vi nu möter honom håller hans förflutna på att komma ifatt honom. För CeO Molin kommer alldeles säkert att kunna knytas till stölderna på sin arbetsplats vid Kungliga Biblioteket. Allt detta överskuggas dock av ett virvlande och alltmer skrämmande skeende där dunkla makter slåss om kontrollen över såväl hans liv som död och vad som eventuellt kan komma därefter. En man av stil och smak är en fristående fortsättning på Anders Fagers förra roman, Jag såg henne idag i receptionen, och liksom tidigare utspelas berättelsen i ett Stockholm som både liknar och inte liknar vår vanliga huvudstad. Det är en stad där mörka skuggor lurar, där uråldriga hemliga sällskap kämpar om makten över demoniska krafter, och där utgången förblir oviss in i det sista. En man av stil och smak är en skräckhistoria, men det är också en berättelse som speglar vår egen samtid, en berättelse om ett Stockholm så som det kanske ser ut bakom sprickorna i den välpolerade ytan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. En man av stil och smak
 2. +
 3. För gudinnan : en romans

De som köpt den här boken har ofta också köpt För gudinnan : en romans av Anders Fager (inbunden).

Köp båda 2 för 353 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av En man av stil och smak. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande och elegant.
  Arkivarien, 30 september 2014

  Det är en fördel att ha läst Samlade svenska myter samt Jag såg henne idag i recpetionen innan denna, då den här boken relaterar till händelser i de historierna.
  Hög spänning och elegant skrivet.
  Dock är det otroligt irriterande att författaren blandar ihop de olika yrkesrollerna bibliotekarie och arkivarie. (Jag irriterar mig förmodligen på det då jag själv är arkivarie) Men kan en stå ut med det lilla irritationsmomentet så är det mycket trevligt med en svensk författare som spinner vidare på Lovecrafts mythos.

 2. Ett Stockho,m du inte visste fanns.
  Sweet, 11 augusti 2014

  CeO Molin mannen med "a man of wealth and taste" leendet.
  Är han så bra skarp som han verkar eller han bara en nerkissad simpel boktjuv?

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Anders Fager