Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-04-03
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146225812

Hon hette Jennie E-bok

(4 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2014-04-03

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Moa Herngren har skrivit ett relationsdrama om att försöka vinna kärleken i skuggan av döden. Klockan tickar och Sara längtar efter att få en familj. Konstnärslivet är kul men börjar kännas tomt och när den något äldre advokaten John dyker upp och de inleder ett passionerat förhållande känner hon för första gången på länge att hon har hittat rätt. Ganska snart förstår Sara dock att det finns en tredje part i förhållandet, och det inte är Johns hund Pärson som på alla sätt visar sitt missnöje med Saras intåg i hemmet. John förlorade sin fru i cancer för ett år sedan och Jennie finns kvar i hans lägenhet och liv på ett mycket påtagligt sätt. Sara förstår visserligen Johns sorg och försöker hålla tillbaka sina motstridiga känslor. Men för var dag blir Jennies närvaro alltmer påträngande. Saras svartsjuka växer och hon blir som besatt av allt som handlar om Jennie. Så småningom börjar hon också följa en gripande blogg skriven av en kvinna som är döende i cancer. Med blandade känslor finner sig Sara plötsligt vara en engagerad åskådare till någons annans död, samtidigt som gränsen mellan henne själv och Jennie på ett märkligt sätt börjar suddas ut och relationen till John blir alltmer komplicerad. Hon hette Jennie är en berättelse om att våga tro på kärleken trots en sorg som sätter käppar i hjulet. Om cancer, sjukdomsbloggande och död, men också om två människor som är menade för varandra och om möjligheten att gå vidare efter att det värsta har hänt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Hon hette Jennie. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 18 april 2014

  Jag har läst fyra böcker tidigare av Moa Herngren. Tre romaner och en ungdomsroman. Och jag har tyckt väldigt mycket om dom alla.

  Och jag tyckte precis lika bra nu om Moa Herngrens nya bok "Hon hette Jennie".

  Jag tycker att Moa är fantastiskt bra på att skildra relationer och känslor. Det är väldigt stor igenkänningsfaktor på allt hon skriver. Böckerna är också mycket lättlästa och engagerande. Och huvudpersonerna känns verkliga och levande.

  "Hon hette Jennie" var... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Moa Herngren