Fyren (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Kommissarie Dalgliesh (del 13)
Utgivningsdatum
2014-06-02
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Ulla Danielsson
ISBN
9789146225904
Fyren (e-bok)

Fyren E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2014-06-02

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
P. D. James debuterade först i 40-årsåldern, men har med sitt författarskap präglat den brittiska kriminallitteraturen så till den grad att hon 1991 adlades till baronessa. Med en sällsam förmåga att levandegöra sina gestalter utan att för den skull tappa driv och spänning, fortsätter James att visa hur en god deckare ska berättas.

Combe Island utanför Cornwalls kust är en fridfull ö som erbjuder lugn och ro för personer i samhällets toppskikt. En tillflyktsort där sekretessen är total. Här är mobiltelefoner förbjudnaoch den oländiga terrängen som omger ön omöjliggör att någon kan ta sig i land på egen hand. Men friden bryts tvärt då en av gästerna, en uppburen men illa omtyckt författare, hittas hängd uppe i fyren.

Adam Dalgliesh tillkallas för att så snabbt och diskret som möjligt reda ut mordet innan öns anseende blir förstört. Dalgliesh själv har det lite turbulent i sitt privatliv eftersom han inte vet hur han ska utveckla sitt förhållande med sin älskade Emma. Men snart får han annat att tänka på när ett nytt mord begås. Mördaren är fortfarande mitt ibland dem, kvar på ön.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av P D James