Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Teddy & Emelie (del 1)
Utgivningsdatum
2014-06-03
Upplaga
1
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146226031
VIP-rummet (e-bok)

VIP-rummet (e-bok)

(17 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-06-03
55
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Möt Teddy och Emelie, ett omaka radarpar med kass personkemi. Teddy har bestämt sig: han är färdig med brott efter åtta år på anstalt. Men han har inte en krona på fickan, Arbetsförmedlingen är ett skämt och han sover på sin syrras soffa. Läget blir akut när en indrivare hör av sig och kräver pengar. Emelie är påläggskalv på advokatfirman Leijon, en boutiquebyrå i Londonklass. Men en framgångsrik karriär känns avlägsen och extremt svåruppnåelig. Så ger en av byråns delägare henne ett oväntat uppdrag. Ett uppdrag som hon inser att hon varken kan eller får tacka nej till. Tillsammans med Teddy ska hon ta reda på vad som har hänt den försvunne Philip Schale: investerare och jättestekare med en meritförteckning som blir märkligare ju djupare de gräver. Emelie vill upp och Teddy vill bli av med sina skulder. Hon har valts för att hon är kompetent och plikttrogen, han har valts för att ... ja, varför? Uppdragsgivaren vet något om Teddy som ingen annan känner till. Och kidnapparnas tålamod rinner undan som sand i ett timglas. Vip-rummet är den första delen i en ny serie av Jens Lapidus, som efter Snabba cash, Aldrig fucka upp och Livet deluxe är en av Sveriges mest lästa och uppburna kriminalförfattare.   
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av VIP-rummet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 19 juni 2014

    Jag har läst Jens Lapidus tre tidigare böcker, "Snabba cash", "Aldrig fucka upp", och "Livet deluxe". Tyckte dom var helt okej, men dom blev inga direkta favoriter hos mig. (Det blev däremot filmerna som gjordes efter böckerna! Dom tyckte jag var superbra!) Här är en länk till min recension av den tredje boken, och i det inlägget finns också länkar till dom två tidigare böckerna.

    Nu har jag läst den första boken i en ny serie böcker av Jens Lapidus, "VIP-rummet", och den tyckte jag ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om VIP-rummet