Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Teddy & Emelie (del 2)
Antal sidor
484
Utgivningsdatum
2015-10-07
Förlag
Wahlström & Widstrand
Medarbetare
Lindén, Jonas (form)
Dimensioner
235 x 160 x 40 mm
Vikt
802 g
SAB
Hc
ISBN
9789146226246
STHLM DELETE (inbunden)

STHLM DELETE

(65 röster)  |  Läs 7 recensioner
Inbunden Svenska, 2015-10-07
209
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
På nytt möter vi Emelie och Teddy, det ofrivilliga paret från Jens Lapidus storsäljande Vip-rummet. Hon: nybliven advokat på glassiga byrån. Han: kåkfararen som försöker leva på rätt sida lagen, numera som advokatbyråns fixare och specialutredare. I STHLM DELETE dras de in en härva med djupa förgreningar i Stockholms olika världar, där historien lever i nuet och hotar alla inblandade. Ett larm går och en väktare blir kallad till ett hus ute på Värmdö. Där väntar inget vanligt inbrott utan ett lik: en människa som blivit massakrerad. En ung man påträffas svårt skadad i närheten av brottsplatsen. Han häktas som skäligen misstänkt för mordet. Emelie Jansson åtar sig i hemlighet att vara hans försvarare, trots att hennes arbetsgivare på byrån är emot det. Vem är den mördade på Värmdö? Och varför leder så många spår till Mats Emanuelsson, mannen som Teddy kidnappade för länge sedan? Medan Emelie i hemlighet börjar nysta i fallet tvingas Teddy konfrontera sitt förflutna, samtidigt som hans vilsne systerson Nikola är på väg att göra om alla hans misstag. Snart är de indragna i ett spel med galet höga insatser som får våldsamma konsekvenser för dem alla. STHLM DELETE handlar om människor som försöker utplåna sin bakgrund, som gör vad som helst för att ömsa skinn när de satt allt på spel. Den berättar om en värld som raderar chanserna för vissa och ger andra enorma fördelar. Det här är Jens Lapidus i explosiv högform.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. STHLM DELETE
 2. +
 3. VIP-rummet

De som köpt den här boken har ofta också köpt VIP-rummet av Jens Lapidus (pocket).

Köp båda 2 för 268 kr

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av STHLM DELETE. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Bra men lite mycket folk att hålla reda på
  Lena Anne Marita Wirde, 20 april 2017

  Den var bra men det blev lite många personligheter att hålla reda på -jag tappade bort mig i början men så fort jag fått upp tråden igen så blev den bättre, läsvärd om ändå inte bäst i genren av deckare och upplösningen kräver nästan en bok till efter denna - kom igen Lapidus!

 2. Cliffhanger

  Faktiskt var denna boken ännu bättre än VIP-rummet som jag också läst. Med en sådan cliffhanger måste det bli ännu en bok.

 3. När kommer nästa bok?
  Sofia, 18 april 2016

  Jens Lapidus har överträffat sig själv, det här är det bästa han skrivit hittills. Jag kunde inte sluta läsa och nu kommer jag bara att gå och vänta på fortsättningen.

 4. Jättebra!
  Helena, 6 mars 2016

  Gillade den här boken skarpt. Har läst nästan alla av Jens Lapidus tidigare böcker och måste säga att den här nog var min favorit. Mycket spänning för pengarna och skildringen av Teddy (huvudkaraktären) var lysande.

 5. Strålande!
  Lennart Hjalmarsson, 23 februari 2016

  Beskriver en värld som vanligt folk inte känner till. Det finns tydligen någon form av moral även i den undre världen.

 6. Kommentar

  Det är andra boken som jag läser av Jens Lapidus. Han skriver så spännande och beskrivande. Även denna var sådan att det var svårt att lägga och undan. Väntar på hans nästa.

 7. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 5 november 2015

  För ungefär ett och ett halvt år sedan så läste jag den första boken, "VIP-rummet", i Jens Lapidus nya serie, och jag tyckte den var mycket, mycket bra.

  Nu har jag läst den andra boken, "Sthlm Delete", som är en fristående fortsättning på den första boken, och den var nästan lika bra.

  Jag tycker mycket om huvudpersonerna i boken, Emelie och Teddy, och även alla andra karaktärer. Tycker även om Stockholmsskildringarna. Och handlingen är också bra.

  Ser redan fram e... Läs hela recensionen

Visa alla 7 recensioner

Bloggat om STHLM DELETE