STHLM DELETE (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Top dog (del 2)
Utgivningsdatum
2015-10-07
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146226253
STHLM DELETE (e-bok)

STHLM DELETE E-bok

(10 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-10-07

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
På nytt möter vi Emelie och Teddy, det ofrivilliga paret från Jens Lapidus storsäljande Vip-rummet. Hon: nybliven advokat på glassiga byrån. Han: kåkfararen som försöker leva på rätt sida lagen, numera som advokatbyråns fixare och specialutredare. I STHLM DELETE dras de in en härva med djupa förgreningar i Stockholms olika världar, där historien lever i nuet och hotar alla inblandade.

Ett larm går och en väktare blir kallad till ett hus ute på Värmdö.

Där väntar inget vanligt inbrott utan ett lik: en människa som blivit massakrerad.

En ung man påträffas svårt skadad i närheten av brottsplatsen. Han häktas som skäligen misstänkt för mordet. Emelie Jansson åtar sig i hemlighet att vara hans försvarare, trots att hennes arbetsgivare på byrån är emot det.

Vem är den mördade på Värmdö? Och varför leder så många spår till Mats Emanuelsson, mannen som Teddy kidnappade för länge sedan? Medan Emelie i hemlighet börjar nysta i fallet tvingas Teddy konfrontera sitt förflutna, samtidigt som hans vilsne systerson Nikola är på väg att göra om alla hans misstag. Snart är de indragna i ett spel med galet höga insatser som får våldsamma konsekvenser för dem alla.

STHLM DELETE handlar om människor som försöker utplåna sin bakgrund, som gör vad som helst för att ömsa skinn när de satt allt på spel. Den berättar om en värld som raderar chanserna för vissa och ger andra enorma fördelar. Det här är Jens Lapidus i explosiv högform.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av STHLM DELETE. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 5 november 2015

  För ungefär ett och ett halvt år sedan så läste jag den första boken, "VIP-rummet", i Jens Lapidus nya serie, och jag tyckte den var mycket, mycket bra.

  Nu har jag läst den andra boken, "Sthlm Delete", som är en fristående fortsättning på den första boken, och den var nästan lika bra.

  Jag tycker mycket om huvudpersonerna i boken, Emelie och Teddy, och även alla andra karaktärer. Tycker även om Stockholmsskildringarna. Och handlingen är också bra.

  Ser redan fram e... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jens Lapidus