Livet vinkar (som en Kurt) (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-12-19
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789146226963

Livet vinkar (som en Kurt) E-bok

E-bok,  Svenska, 2014-12-19

Styckköp

29
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Kurt är nio år och funderar mycket på det här med livet. Kan det t.ex. verkligen ha varit meningen att han skulle döpas efter Kurt Cobain, en knarkande rockmusiker, eller var det bara ett missförstånd från hans mammas sida, som inte tycks kunna skilja på Cobain och Jesus?
I samma stad går också elektrikern August och grubblar. Han vill ju så gärna att tillvaron ska vara enkel. Det gör väl inget att man är lite beige och tråkig så länge bilen fungerar, hjärtat slår och barnbarnen kommer till jorden vackra och friska?
Katarina Danielsson debuterar med en charmig, vemodig och underfundig berättelse om vanliga människor och ovanliga möten, om kärlek och vänskap och vikten av att våga söka efter sin egen melodi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katarina Danielsson

  • Swedish Classics : 25 stories of success

    Katarina Danielsson

    Succéboken om svenska klassiker: nu i engelsk utgåva! I Swedish Classics möter vi några av våra mest folkkära produkter och historien bakom dem. Ofta är det av kärlek och omsorg som en idé föds. Som att mannen bakom Aga-spisen, Gustaf Dalén, inte ...

  • En himmel för Elliott

    Katarina Danielsson

    Tvillingarna Elsa och Elliott är oskiljaktiga: Som sagobarn, säger tanterna till mamma. Hela somrarna tillbringar de på farfars gård med bad i den mörka sjön, med serietidningar i gungsoffan, med kattungen Berit och med den åldrande grisen Ernst s...