Ugglan dödar bara om natten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Mia Krüger och Holger Munch (del 2)
Utgivningsdatum
2016-06-23
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Gösta Svenn, Helena Sjöstrand Svenn
ISBN
9789146230823
Ugglan dödar bara om natten (e-bok)

Ugglan dödar bara om natten (e-bok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-06-23
49
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En flicka hittas mördad i skogen. Hon ligger på en bädd av fågelfjädrar, i en cirkel av ljus. Kriminalkommissarie Holger Munch och hans kollega Mia Krüger står först handfallna inför vad som ser ut att vara ett ritualmord. Snart blir de kontaktade av en anonym hacker som påstår sig ha funnit en makaber film på nätet, en film som ger nya otäcka insikter i den mördade flickans öde.
Att arbeta med det brutala fallet är inte det bästa för Mia Krüger just nu. Hon drömmar fortfarande om sin döda tvillingsyster Sigrid och kämpar alltjämt med sina självmordstankar och sitt beroende av piller och alkohol. Även Holger Munch har det problematiskt i privatlivet. Han har svårt att släppa tankarna på sin ex-fru. Men också hans dotter Miriam är inne i en livskris. Hon längtar tillbaka till sin ungdom och det politiska engagemang hon hade då. När Miriam träffar en ung aktivist med starka politiska åsikter blir hon indragen i en relation som leder henne rakt i famnen på en störd galning ...
I jakten på en hänsynslös mördare hamnar Munch och Krüger mitt i ett dödsspel som visar på en grymhet de aldrig kunnat föreställa sig. Ugglan dödar bara om natten är en intrikat, psykologisk thriller där spänningstrådarna sakta tvinnar sig runt en historia om svek och ondska.

Översättare: Helena Sjöstrand Svenn,
Översättare: Gösta Svenn,
Omslagsformgivare: Miroslav Sokcic
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ugglan dödar bara om natten. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 7 juli 2016

    Ugglan dödar bara om natten är den andra boken i serien om polisen Holger Munch, Mia Krüger och deras kollegor i Oslo. Jag läste den första boken, Det hänger en ängel ensam i skogen, för ett år sedan, och jag tyckte mycket om den.

    Och jag tyckte lika mycket om den här boken. Jag tycker ofta att norska kriminalförfattare skriver utmärkta deckare, och Samuel Bjørk tillhör numera mina norska favoritförfattare.

    Ugglan dödar bara om natten är fristående, men som alltid när det ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Ugglan dödar bara om natten