Ugglan dödar bara om natten (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Mia Krüger och Holger Munch (del 2)
Utgivningsdatum
2016-06-23
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Gösta Svenn, Helena Sjöstrand Svenn
ISBN
9789146230823

Ugglan dödar bara om natten E-bok

(5 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2016-06-23

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En flicka hittas mördad i skogen. Hon ligger på en bädd av fågelfjädrar, i en cirkel av ljus. Kriminalkommissarie Holger Munch och hans kollega Mia Krüger står först handfallna inför vad som ser ut att vara ett ritualmord. Snart blir de kontaktade av en anonym hacker som påstår sig ha funnit en makaber film på nätet, en film som ger nya otäcka insikter i den mördade flickans öde.

Att arbeta med det brutala fallet är inte det bästa för Mia Krüger just nu. Hon drömmar fortfarande om sin döda tvillingsyster Sigrid och kämpar alltjämt med sina självmordstankar och sitt beroende av piller och alkohol. Även Holger Munch har det problematiskt i privatlivet. Han har svårt att släppa tankarna på sin ex-fru. Men också hans dotter Miriam är inne i en livskris. Hon längtar tillbaka till sin ungdom och det politiska engagemang hon hade då. När Miriam träffar en ung aktivist med starka politiska åsikter blir hon indragen i en relation som leder henne rakt i famnen på en störd galning ...

I jakten på en hänsynslös mördare hamnar Munch och Krüger mitt i ett dödsspel som visar på en grymhet de aldrig kunnat föreställa sig. Ugglan dödar bara om natten är en intrikat, psykologisk thriller där spänningstrådarna sakta tvinnar sig runt en historia om svek och ondska.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Ugglan dödar bara om natten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Boken började bra men ¿
  PER LINDAHL, 30 december 2021

  Historien var bra i början men sedan så tyckte tyvärr författaren att produktplaceringar är en viktig ingrediens för att skapa historien. Undrar varför det är viktigt att påpeka att det enda bilmärke som nämns, ett flertal, gånger är Audi?

  Det fortsätter med att författaren ska specificera att mobil, surfplatt och dator kommer från företaget Apple men inte från andra företag med motsvarande produkter - vad är anledningen?

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 7 juli 2016

  Ugglan dödar bara om natten är den andra boken i serien om polisen Holger Munch, Mia Krüger och deras kollegor i Oslo. Jag läste den första boken, Det hänger en ängel ensam i skogen, för ett år sedan, och jag tyckte mycket om den.

  Och jag tyckte lika mycket om den här boken. Jag tycker ofta att norska kriminalförfattare skriver utmärkta deckare, och Samuel Bjørk tillhör numera mina norska favoritförfattare.

  Ugglan dödar bara om natten är fristående, men som alltid när det ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Samuel Bjørk