En något större bok : om rosa rum, gummitummar, E. Semmelmans långa näsa, F., limerickar och annat avfall i ett hörn av trädgården (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (7.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-02-01
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146232056
En något större bok : om rosa rum, gummitummar, E. Semmelmans långa näsa, F., limerickar och annat avfall i ett hörn av trädgården (e-bok)

En något större bok : om rosa rum, gummitummar, E. Semmelmans långa näsa, F., limerickar och annat avfall i ett hörn av trädgården E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2016-02-01

Styckköp

133

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
I den här imponerande volymen har sju smått klassiska verk av humor och kåserier samlats. Författaren säger: "Det är mig ett nöje att kunna gratulera dig till ditt bokval, som kommer att ge dig en fast grund att stå på i ditt intellektuella liv."

De sju böcker som ingår i volymen är: En liten bok om att bränna kvistar, gräs, löv och annat avfall i ett hörn av trädgården, Ernst Semmelmans minnen, Gummitummen, Rosa Rummet, F., Svea Hunds limerickar och Lagens långa näsa.

Hans Alfredson föddes 1931 och är bland annat känd för sina långfilmer och tv-produktioner skapade tillsammans med Tage Danielsson. En något större bok publicerades första gången 1985.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hans Alfredson