Karriär i ondska (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Cormoran Strike (del 3)
Antal sidor
539
Utgivningsdatum
2016-10-06
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Charlotte Hjukström
Originaltitel
Career of Evil
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
235 x 164 x 35 mm
Vikt
796 g
SAB
Hce
ISBN
9789146232438
Karriär i ondska (inbunden)

Karriär i ondska

(15 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2016-10-06

Slutsåld

Ett paket med en kvinnas avhuggna ben levereras till Robin Ellacott. Hennes chef, privatdetektiven Cormoran Strike, inser att det finns fyra personer från hans förflutna som kan vara involverade - alla fullt kapabla till obeskrivlig brutalitet.

Cormoran Strike blir alltmer övertygad om att polisen i sin utredning fokuserar på fel person, och tar tillsammans med sin assistent Robin saken i egna händer. Jakten leder dem till de tre andra misstänkta männens mörka och skrämmande världar, men medan alltfler fasansfulla handlingar begås, håller tiden på att rinna ut ...

Karriär i ondska är den tredje boken i den lovprisade serien om Cormoran Strike och hans beslutsamma unga assistent Robin Ellacott - en smart deckare med oväntade vändningar i Londonmiljö.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Karriär i ondska. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Spännande Londonskildring
  Lars Gustavsson, 5 januari 2017

  Den tredje boken om Cormoran Strike och hans assistent Robin följer de första med en intressant, spännande men något komplicerad intrig. Det blir mycket övervakning och mycket londonvyer i boken, som delvis kan kännas tröttande liksom att skilja de misstänkta gärningsmännen åt. Men jag vänder hela tiden sida efter sida för jag vill se vem som är boven i dramat och att han åker fast.
  Och det är väl det som är meningen med en bra bok?

 2. Underhållande och spännande
  Justine13, 27 november 2016

  Comorran Strike är en mycket bra karaktär, hans bakgrund är intressant och hans metoder att lösa sina uppdrag för Detektivbyrån okonventionella. London då och nu ger ett sceneri som känns äkta och inte, som så många andra, mest övergooglade kartor. Hans sekreterare Robin är också intressant och det känns direkt att vi är i goda händer när berättelsen framskrider. Och det är spännande! Glöm att det är Rowling som skrivit de här böckerna - alla är mycket läsvärda. Det finns inte en skugga av Harry Potter i dom.

 3. Tråkig bok
  Bo Bergkvist, 20 oktober 2016

  Kändes som man läst det förr. Massor av utfyllnadstext. Hon hade inte behövt skriva den här boken för att få lite mera pengar. Hon är väl kanske som Joakim von Anka.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Robert Galbraith