Lätta ditt hjärta (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Lasarettet (del 3)
Utgivningsdatum
2018-01-04
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146233541
Lätta ditt hjärta (e-bok)

Lätta ditt hjärta E-bok

(4 röster)
E-bok,  Svenska, 2018-01-04

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Lätta ditt hjärta är tredje delen i Karin Wahlbergs älskade romanserie om människorna kring lasarettet i Ekstad under 1950-talet.

Stina Rudström är äntligen färdig med sin utbildning och stolt och andaktsfull stiger hon in på Allmänna BB i Stockholm för att påbörja sitt första riktiga arbete som barnmorska. Hon vill vara en person som kan göra skillnad för andra människor. Hon ser till och med fram emot att få arbeta över. Glänsande barnkroppar, blod och fostervatten, uppdraget känns både påtagligt och livsbejakande.

Sjuksköterskebristen, den eviga, härjar i Ekstad. Syster Greta, avdelningsföreståndare på Epidemin drar en lättnadens suck när hon får tag i en ny sköterska till sin avdelning även om hon känner sig lite tveksam till syster Katjas kvalifikationer. Var kommer hon ifrån egentligen?

Lilla Marianne som bara går i andra klass oroar sig för mamma Sonja. Oftast ligger hon i soffan när Marianne kommer hem från skolan. Sonja får medicin från sjukhuset och är trött, så trött. Tant Nancy hjälper henne och ett par gånger har ambulansen fått hämta henne.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Karin Wahlberg