Leona. Utan mänskligt värde (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Leona (del 3)
Antal sidor
333
Utgivningsdatum
2017-08-01
Förlag
Wahlström & Widstrand
Medarbetare
Eriksson, Mikael (form)
Dimensioner
234 x 160 x 25 mm
Vikt
604 g
SAB
Hc
ISBN
9789146233572
Leona. Utan mänskligt värde (inbunden)

Leona. Utan mänskligt värde

(13 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2017-08-01
200
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En psykiskt sjuk kvinna blir påkörd av ett Arlanda Express-tåg vid Karlbergs station. Allt tyder på att det rör sig om ett vanligt självmordsförsök, men snart upptäcker man att den sargade kvinnan även har andra skador än de hon ådragit sig vid tågolyckan - hon saknar en njure! När sedan en hemlös tiggare rasar ihop blodig mitt på Sergels torg och även han saknar ett organ förstår man att en grupp hänsynslösa gärningsmän satt i system att plundra samhällets mest utsatta människor på kroppsdelar.

Leona Lindberg, den skickliga och okonventionella utredaren på Citypolisen, får ärendet på sitt bord, och spåren leder henne till en mycket skitig verksamhet. Leona känner sig ovanligt engagerad i sitt arbete, samtidigt som hon ställer sig fullständigt frågande till att hennes överordnade ser henne som aktuell för en ny chefsposition. Själv har hon nämligen fokus på annat håll. I sin strävan efter ett nytt liv har hon den här gången valt att ta saker och ting helt i egna händer med en ny sidoverksamhet: Att ta från de onda - och ge till sig själv. Men Leona får också lära sig att allt har ett pris.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Leona. Utan mänskligt värde
 2. +
 3. Leona. Alla medel tillåtna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Leona. Alla medel tillåtna av Jenny Rogneby (storpocket).

Köp båda 2 för 320 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Leona. Utan mänskligt värde. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Sträckläsning de lux
  Anna-Maria , 27 februari 2018

  Hela serien med Leona är sträckläsningsvarning !
  Superbra - kan verkligen rekommendera hela serien men börja med del ett då det är en röd tråd genom serien

 2. Fortfarande någon obegriplig, lite seg, men aktuel
  Hobbybibliotekarien, 14 oktober 2017

  Tredje boken om Leona och fortfarande är hon något obegriplig.
  Efter misshandeln i förra boken har hon åter börjat jobba och blir inkopplad i ett ärende där en kvinna hittas på spåret vid Karlbergs station. Kvinnan klarar sig precis, men med två fötter färre. Dessutom verkar hon genomgått en operation nyligt. Det visar sig att hon saknar en njure. En kort tid senare hittas en blodig man irrandes vid Sergels torg och det visar sig att han saknar bägge ögonen och ytterligare en tid senare ... Läs hela recensionen

 3. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 25 september 2017

  Utan mänskligt värde är den tredje boken om polisen Leona. Den första boken heter Tärningen är kastad och den andra boken heter Alla medel tillåtna. (Länkarna går till mina recensioner av böckerna). Böckerna kan läsas fristående från varandra. Men som alltid så tycker jag definitivt att man ska läsa en bokserie ifrån början, för störst behållning och läsupplevelse.

  Jag tyckte mycket om dom två första böckerna, och jag tyckte lika mycket om den här tredje boken. Leona är ju en väldig... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Jenny Rogneby