Leona. Utan mänskligt värde (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Leona (del 3)
Utgivningsdatum
2017-08-01
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146233596
Leona. Utan mänskligt värde (e-bok)

Leona. Utan mänskligt värde E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-08-01

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En psykiskt sjuk kvinna blir påkörd av ett Arlanda Express-tåg vid Karlbergs station. Allt tyder på att det rör sig om ett vanligt självmordsförsök, men snart upptäcker man att den sargade kvinnan även har andra skador än de hon ådragit sig vid tågolyckan - hon saknar en njure! När sedan en hemlös tiggare rasar ihop blodig mitt på Sergels torg och även han saknar ett organ förstår man att en grupp hänsynslösa gärningsmän satt i system att plundra samhällets mest utsatta människor på kroppsdelar.

Leona Lindberg, den skickliga och okonventionella utredaren på Citypolisen, får ärendet på sitt bord, och spåren leder henne till en mycket skitig verksamhet. Leona känner sig ovanligt engagerad i sitt arbete, samtidigt som hon ställer sig fullständigt frågande till att hennes överordnade ser henne som aktuell för en ny chefsposition. Själv har hon nämligen fokus på annat håll. I sin strävan efter ett nytt liv har hon den här gången valt att ta saker och ting helt i egna händer med en ny sidoverksamhet: Att ta från de onda - och ge till sig själv. Men Leona får också lära sig att allt har ett pris.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Leona. Utan mänskligt värde. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 25 september 2017

    Utan mänskligt värde är den tredje boken om polisen Leona. Den första boken heter Tärningen är kastad och den andra boken heter Alla medel tillåtna. (Länkarna går till mina recensioner av böckerna). Böckerna kan läsas fristående från varandra. Men som alltid så tycker jag definitivt att man ska läsa en bokserie ifrån början, för störst behållning och läsupplevelse.

    Jag tyckte mycket om dom två första böckerna, och jag tyckte lika mycket om den här tredje boken. Leona är ju en väldig... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jenny Rogneby