Louise (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Ellen Tamm (del 3)
Utgivningsdatum
2018-01-11
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146233954
Louise (e-bok)

Louise E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-01-11

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den kontroversiella justitieministern Louise Bohman vaknar upp på morgonen och nås av beskedet att hennes pressekreterare hittats död. Ett förmodad självmord ser ut att vara ett mord och mycket talar för att justitieministern själv är inblandad. I media hängs hon ut och porträtteras som ett monster.

På TV4 får kriminalreportern Ellen Tamm uppdraget att göra en dokumentär om justitieministern. Hon lyckas nästa sig in hos Bohman och möter en kvinna som har ganska lite gemensamt med den bild som media målat upp. Ändå verkar det som om Louise döljer något.

Samtidigt brottas Ellen med sitt eget kaotiska privatliv. Och ju mer hon gräver i Louise Bohmans förflutna, desto mer påminns hon sin egen familjs mörka hemligheter.

Louise är den tredje delen i Mikaela Bleys serie om den egensinniga kriminalreportern Ellen Tamm. De två tidigare delarna i serien heter Lycke och Liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Louise. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 27 januari 2018

  Boken Louise är den tredje delen i serien om kriminalreportern Ellen Tamm. Jag har även läst dom två tidigare böckerna, Lycke, och Liv. Länkarna går till mina recensioner av böckerna.

  Jag tyckte mycket om både Lycke och Liv, och jag tyckte nu även mycket om Louise.

  Boken är lättläst, spännande, snabbläst, inte helt förutsägbar, och en bra story har den.

  Och jag tycker väldigt bra om huvudpersonen i alla tre böckerna, den lite speciella kriminalreportern Ellen Tamm, som jobbar på TV4.

  Rekommenderas.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mikaela Bley