Vardagar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Vardagar (del 1)
Utgivningsdatum
2018-05-11
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146235170
Vardagar (e-bok)

Vardagar E-bok

(14 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-05-11

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Vardagar. Gårdagar. Nu. Sen. Zen. Livet. Levandet. Åldrandet. Döden. Livet. Livet och döden och livet igen. Minnena. Vägen. Åldrandet. Stannandet. Kropp och själ. Hus och hem. Jobb. Vinet. Vinden. Vattnet. Bilandet. gåendet. Landet. Världen. Vardagar. Gårdagar. Här och nu. Sen. En häger. En gärdsmyg. Det som fanns och det som inte finns längre.

Landskapet. Bukten. Bäckarna. Havet. Vinet. Vinden. Regnet. Leran. Det avslutade. Inte längre. Inte än. Svartsjukan. Sjukan. Här och inte där. Det levda och det som är kvar. Tranorna. Kärleken. Sällskapet. Ensamheten. Tomheten. Vardagar. Dom som var. Som är. Som kommer. Hon som var här. Räven. Allt som var och som inte längre är. Vardagarna. Dagarna. Nätterna. Tidningarna. TV:n. Vinden. Vattnet.

Vardagar är Ulf Lundells dagboksurval från 2017. Musiken, familjelivet, skrivandet, naturen, politiken, hälsan, samhället. Han iakttar nutiden och ser tillbaka på sitt liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Vardagar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. gnäll ur busken
    kerstin hallert, 7 juni 2018

    Malande gnällvardag sida upp och ner på alldeles för många sidor. En gång den vitale rolige Jack, idag en tjatande tråkmåns utan nyfikenhet. Som de gamla grekerna lär oss gäller att åldras oavbrutet nyfiken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ulf Lundell