Jag säger det ni tänker (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
211
Utgivningsdatum
2019-05-09
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Klara Lindell
Originaltitel
You Think IT, I'll Say It.
Medarbetare
Acedo, Sara R. (form)
Dimensioner
221 x 140 x 20 mm
Vikt
350 g
SAB
Hce.016
ISBN
9789146235262
Jag säger det ni tänker (inbunden)

Jag säger det ni tänker

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2019-05-09
199
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En tvåbarnsmamma i villaförorten fantiserar om att förgöra en gammal vän vars präktiga livsstilsimperium kanske eller kanske inte är byggt på en lögn. En framstående advokat vet inte hur hon ska reagera när hon och hennes man på sin smekmånad stöter på hennes gamla plågoande från skoltiden. En bortkommen Ivy League-student får veta sanningen om en kursares till synes avundsvärda liv.

Curtis Sittenfeld har gjort sig känd som en vass samtidsskildrare som förmänskligar dem hon skriver om samtidigt som hon gör ner dem. I hennes första novellsamling får vi en aldrig tidigare skådad uppvisning av hennes "fenomenala förmåga att skapa karaktärer som bosätter sig i huvudet på läsaren" (Washington Post). I samtliga tio noveller i Jag säger det ni tänker vänder Sittenfeld upp och ner på förutfattade meningar om klass, förhållanden och könsroller i ett land som tycks både på glid och ohjälpligt splittrat.

Med gripande inlevelse och kuslig träffsäkerhet sätter Curtis Sittenfeld fingret på de tvivelaktiga beslut, missade förbindelser och stundtals häpnadsväckande sammanträffanden som utgör ett liv. Hon skriver verkligen det vi alla tänker - om vi nu kunde formulera oss lika slagfärdigt som en virtuos satiriker, lika fängslande som svunna tiders historieberättare och lika klarsynt som ett amerikanskt original.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jag säger det ni tänker
  2. +
  3. Allt jag inte kan säga

De som köpt den här boken har ofta också köpt Allt jag inte kan säga av Emilie Pine (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Jag säger det ni tänker