Praktika för blivande föräldrar : gravidfakta och barnkunskap på vetenskaplig grund (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
339
Utgivningsdatum
2018-09-03
Förlag
Wahlström & Widstrand
Illustratör/Fotograf
Emelie Östergren
Dimensioner
210 x 135 x 20 mm
Vikt
322 g
SAB
Dofa,Vgaba,Vh
ISBN
9789146235347
Praktika för blivande föräldrar : gravidfakta och barnkunskap på vetenskaplig grund (storpocket)

Praktika för blivande föräldrar : gravidfakta och barnkunskap på vetenskaplig grund

(4 röster)
Storpocket Svenska, 2018-09-03
102
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
När du väntar barn räcker det inte med alternativa fakta. I Praktikan varvas medicinska fakta om alla viktiga delar av graviditet och spädbarnstid med att professor Agnes Wold och barnläkare Cecilia Chrapkowska röjer i den djungel av råd om hygien, städning, amning, infektioner, vaccinationer och alkohol som väller över dig som blivande förälder. Det är inte så svårt. I Praktikan lär du dig allt du behöver för att ge barnet och dig själv bästa möjliga start i livet.
Dags att spräcka myterna runt föräldraskap och spädbarnsvård! Agnes Wold och Cecilia Chrapkowska röjer i den djungel av välmenande råd om allt från hygien, städning, amning och infektioner till alkoholkonsumtion och vaccinationer som väller över den nyblivna föräldern. Praktikan innehåller praktiska tips, vetenskapligt verifierade sanningar och stridbar feminism riktad till alla föräldrar, oavsett kön och familjekonstellation.
Ur förordet: "Som nybliven förälder kommer du att överösas av välmenande råd. Och du kommer att lyssna på alla, för när du ska bli få barn finns det inget du hellre vill än att göra rätt. Ganska snart kommer du att börja känna dig förvirrad eftersom många av de råd som florerar motsäger varandra. Vi vill hjälpa dig att sortera bland råden och spräcka myterna om föräldraskap och spädbarnsvård. Som läkare och forskare är vi skolade i att förstå hur kroppen fungerar, i att läsa och kritiskt granska vetenskapliga rön råd kring graviditet och föräldraskap. Med den här boken vill vi sprida den kunskap vi nått genom decennier av föräldraskapsstudier."

Axplock ur innehållet:
Påbud och förbud för gravidaFörlossningAtt få sovaAtt börja äta annat än mjölk Bajs, kräkningar, skrik och kolikInfektionerVaccinationer
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Praktika för blivande föräldrar : gravidfakta och barnkunskap på vetenskaplig grund
  2. +
  3. Mammaroll och snippkontroll : du och din kropp året efter förlossningen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Mammaroll och snippkontroll : du och din kropp ... av Mia Fernando, Louise Winblad (inbunden).

Köp båda 2 för 321 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Praktika för blivande föräldrar : gravidfakta och barnkunskap på vetenskaplig grund. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Otrolig givande
    Michaela , 18 juni 2019

    En otroligt bra bok som belyser fakta och slår hål på myter och "pekfinger-tillrättavisningar" Lyfter fram båda föräldrarnas/parternas del i föräldraskapet. Välskriven. Jag tycker boken är en bra grund in i ett föräldraskap och jag tycker boken passar att läsa även när bebisen gjort entré.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Praktika för blivande föräldrar : gravidf...