Dvalan (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Flickorna och mörkret (del 3)
Antal sidor
478
Utgivningsdatum
2019-03-12
Utmärkelser
Bästa svenska kriminalroman
Förlag
Wahlström & Widstrand
Dimensioner
210 x 135 x 23 mm
Vikt
428 g
SAB
Hc
ISBN
9789146235538
Dvalan (storpocket)

Dvalan

(11 röster)
Storpocket Svenska, 2019-03-12
120
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 7 format & utgåvor
Artonårige Samuel råkar sabotera en drogaffär och tvingas till en desperat flykt undan narkotikabossen Igor. Efter att ha gått under jorden svarar han på en annons: en familj i skärgården söker en assistent till sin hjärnskadade son.

Men ingenting blir som Samuel har tänkt sig när han flyttar in hos den vackra Rakel och hennes son Jonas i det avsides belägna huset vid havet. Inte heller har Samuel räknat med att hans kärleksfulla, men kontrollerande mamma - den frireligiösa Pernilla - handgripligen ska försöka hjälpa honom att få ordning på sitt liv.

Kriminalinspektör Manfred Olsson är plågad av en familjetragedi. Han utreder två till synes drogrelaterade mord när hans väg korsar Samuels och Pernillas.

Utredningen blir komplicerad och Manfred bestämmer sig för att söka hjälp hos profileraren Hanne som är bosatt i Ormberg.

Camilla Grebes Dvalan är en skrämmande och andlöst spännande berättelse om en samtid präglad av narcissism och gränslöshet. Men det är också en skildring av kärlek stark nog att övervinna mörkret.

Dvalan är en fristående fortsättning på Husdjuret (som utsågs till bästa svenska kriminalroman 2017 av Svenska deckarakademin och 2018 belönades med Glasnyckeln för bästa nordiska dito) och Älskaren från huvudkontoret (2015).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dvalan
  2. +
  3. Husdjuret

De som köpt den här boken har ofta också köpt Husdjuret av Camilla Grebe (storpocket).

Köp båda 2 för 249 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Camilla Grebe