Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Systerklockorna (del 2)
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2022-05-10
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Lotta Eklund
Originaltitel
Hekneveven
Medarbetare
Olsson, Nils (form)
Dimensioner
223 x 150 x 33 mm
Vikt
504 g
SAB
Hce
ISBN
9789146235620

Hekneväven

(7 röster)  |   Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-05-10
249
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Året är 1903. Det är tjugotvå år sedan prästen Kai Schweigaard kom hem med Astrids nyfödde son i famnen. Hans gamla svek, som ledde till att två mäktiga kyrkklockor skildes åt, har gnagt i honom sedan dess och ett avgivet löfte växer till besatthet.

Hekneväven, uppföljare till den hyllade Systerklockorna, är en storslagen berättelse om ett Norge på väg in i en ny tid, om att tämja ett vattenfall och om det stora kriget i Europa där bror möter bror.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hekneväven
 2. +
 3. Systerklockorna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Systerklockorna av Lars Mytting (pocket).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Hekneväven. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Hekneväven
  B C, 22 februari 2023

  Har läst tre böcker av Mytting. Hekneväven är den som jag fann det svårast att bli riktigt engagerad i. Titeln är ganska långsökt med tanke på vad Mytting vill berätta. Handlingen är spretig och utspelar sig på flera olika platser, olika tider. Boken hade enligt min åsikt vunnit på att vara en 20-30 sidor kortare.
  B C

 2. Myttings värld
  Susanne Hugosson, 6 februari 2023

  Västnorge, skröna eller inte. En systerklocka, ett siamesiska syskonpar, en kärlek eller flera. Ogripbart men också nära hjärtat. Underbar fortsättning på hans förra bok Systerklockorna.

 3. Vardagsmagi och livsvisdom
  - (Stockholm), 13 augusti 2022

  En fantastisk fortsättning på Systerklockorna, Norges historia känns självupplevd. Detaljer och händelseförlopp är varsamt beskrivna, likt minnen. Ibland är det långa hopp mellan händelser, ibland är det väldigt detaljerat. Känslor, beteenden, handlingar och påföljder, allmänmänskliga och ändå så specifika som minnen. Jag kan knappt vänta till nästa bok i serien kommer ut.

 4. Norsk historia
  Annemor Lindahl, 16 juni 2022

  Fantastisk fortsättning på Systerklockorna. Läsa om Norge och deras kultur om tro och kämparanda i Gudbrandsdalen. Följa de människor som bor och lever här.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Lars Mytting