Männen i mitt liv (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-01-24
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146236115
Männen i mitt liv (e-bok)

Männen i mitt liv E-bok

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-01-24

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Lättnaden. Vetskapen att jag faktiskt är knullbar. I alla fall om jag tjatar."

Sonia kysser och blir kysst, Malmö byts mot Lund och kyssarna byts mot sex. Studentliv och nationer, fester och utekvällar. Sonia flyttar till Stockholm, där nattlivet balanseras med arbetet som jurist. Männen tycker Sonia är frigjord och villig. Sonia tycker männen är dumma i huvudet. Ett liv skildrat och räknat i one night stands och relationer, vad gör Sonia med männen i sitt liv och vad gör de med henne?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Männen i mitt liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Otroligt bra!
    -, 13 januari 2021

    En så oerhört träffsäker skildring av en ung kvinna i dagens samhälle. Jag känner igen delar av mig själv och mina kompisar så otroligt väl i den här berättelsen. Var helt gripen av boken och fortsatte fundera kring innehållet och dess spegling av vår tid i flera veckor efteråt. Kommer definitivt att vilja läsa om den.

  2. Gråzonens essens
    Cmil Eioran, 9 november 2020

    Inte en dåligt skriven bok, men det är svårt att se huruvida författaren har en mening att belysa. Huvudpersonen tycker illa om sitt levnadssätt (lösaktigt leverne i form av mestadels one night - stands som självmedicinering mot ångest och känslan att vara oönskad/oälskad, ungefär) och de personer runt henne som förstärker det, men själv är hon den mest drivande mot det förnedrande eller förminskande i de flesta av berättelserna. Sammanfattningen är också något lustig då intrycket ges att hon... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sofia Rönnow Pessah