Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Ölandssviten (del 2)
Antal sidor
386
Utgivningsdatum
2021-11-02
Utmärkelser
Bästa svenska kriminalroman
Förlag
Wahlström & Widstrand
Dimensioner
210 x 135 x 26 mm
Vikt
359 g
SAB
Hc
ISBN
9789146238867
Nattfåk (storpocket)

Nattfåk

Storpocket Svenska, 2021-11-02
129
  • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
När den kraftfulla storm som kallas fåken drar in över Öland gör man bäst i att hålla sig hemma. Fåken som kommer med is, snö och dimma och som drar med sig allt i sin väg.

I Johan Theorins nya bok har det blivit vinter på norra Öland. Familjen Westin har nyligen flyttat dit från Stockholm, till en stor gammal ödegård som de tänker renovera. Snart får de höra en del ruskiga sägner om stället. Sådant som naturligtvis bara är skrock och vidskepelse. Eller? Det dröjer inte länge innan svårförklarliga saker börjar hända.

I Nattfåk får vi stifta bekantskap med en rad nya människor, men också möta några vi redan känner - inte minst den pensionerade sjökaptenen Gerlof Davidsson. Precis som Skumtimmen är det en stark och oförglömlig läsupplevelse, en blandning av kriminalroman, spökhistoria och familjedrama med originella karaktärer, fängslande miljöer och en lika sorglig som spännande intrig.

Johan Theorin är född 1963 i Göteborg. Våren 2007 debuterade han med Skumtimmen, som blev en omedelbar succé hos både läsare och kritiker. Också i utlandet har debuten blivit sällsynt uppmärksammad. Översättningsrättigheter har hittills sålts till femton länder, bl.a. USA, England, Frankrike, Holland, Tyskland och Italien.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nattfåk
  2. +
  3. Blodläge

De som köpt den här boken har ofta också köpt Blodläge av Johan Theorin (storpocket).

Köp båda 2 för 249 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Johan Theorin