Kaffe med mjölk (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-02-11
Förlag
Wahlström & Widstrand
ISBN
9789146239352
Kaffe med mjölk (e-bok)

Kaffe med mjölk E-bok

(7 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2022-02-11

Styckköp

109

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"En innerlig roman som sätter sig i magen och som lämnar spår. Detta är Ella-Maria Nuttis debutbok, skriven med bravur." NSD

"Det är förtvivlat vackert, och en väldigt stark debut." GP

En mamma och en dotter. Ett avstånd mellan dom lika långt som mellan Gällivare och Stockholm. En mamma som har något hon måste säga till sin dotter, något som inte kan vänta. En lika vemodigt finstämd som skimrande berättelse om en förälder och hennes barn och om hur de tunnaste trådarna kan vara de starkaste banden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Kaffe med mjölk. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Sorglig till tusen och oerhört fin
    -, 27 augusti 2022

    Så tjusigt att så komprimerat berätta en historia där sekunderna rinner ur en kvinnas liv, där syret bokstavligen tar slut till och med för läsaren.

  2. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 24 februari 2022

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Romanen Kaffe med mjölk är författaren Ella-Maria Nuttis debutbok. En kort roman om förhållandet mellan en mor och en vuxen dotter. Jag tyckte mycket om boken, som var väldigt bra skriven, och den var berörande och gripande. Kan varmt rekommenderas.

Visa alla 2 recensioner