Ruth & Pen (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (212.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Mirja Turestedt
Utgivningsdatum
2022-05-25
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Jan Hultman, Annika Hultman-Löfvendahl
ISBN
9789146239840
Ruth & Pen (ljudbok)

Ruth & Pen Ljudbok

(1 röst)
Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-05-25

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En dag, en stad, två kvinnor: Ruth och Pen. Ingen känner den andra men båda har hjärtan att lätta och viktiga beslut att fatta.

Ruth arbetar som terapeut och genomgår en kris i sitt äktenskap. Hon har varit gift länge med Aidan som nu är på konferens i London, men kommer han tillbaka eller har han lämnat henne? Aidan och Ruth är ofrivilligt barnlösa och har under flera år genomgått IVF-behandlingar. De har uthärdat bakslag i form av positiva graviditetstest och missfall och till slut har Ruth tagit beslutet att hon inte vill fortsätta behandlingarna medan Aidan är fast besluten att fortsätta.

Pen är sjutton år och har en diagnos inom det autistiska spektrumet. Pen är högkänslig, har tidigare haft problem med mobbning, hon tänker vissa tankar på latin och har mängder av knep och metoder för att klara av sin vardag. Hennes största stöd är vännen Alice, som hon är hemligt förälskad i - en förälskelse som Pen bestämt sig för att samla mod för att agera på.

"Ruth & Pen" är en roman om tvåsamhet, barnlöshet och psykisk ohälsa men också om försoning och om att hitta sin plats i världen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Emilie Pine