Vi är inte här för att ha roligt (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (243.1 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Ludvig Josephson
Utgivningsdatum
2023-05-25
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Marianne Mattsson
ISBN
9789146241027

Vi är inte här för att ha roligt Ljudbok

(28 röster)  |   Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-05-25

Styckköp

119
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Knut är en medelålders författare som allt oftare blir förbisprungen av nya och mer spännande röster. För tjugo år sedan skrev han en framgångsrik roman som han därefter aldrig har lyckats följa upp. Den senaste boken var ett försök att bemöta kritikernas anklagelser om att han gick den vita, privilegierade medelklassens ärenden - men redaktören var inte imponerad och manuset gavs aldrig ut.

Nu har Knut bjudits in till litteraturfestivalen i Lillehammer, visserligen som ersättare i sista sekunden, men ändå. Han tänker göra det bästa av situationen, eftersom han äntligen har fått en andra chans.

"Lykke slår knockout på verklighetslitteraturen i en hejdundrande roman om den så ofta utskällda vita kulturmannen."

VG (Tärningskast 6)
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Vi är inte här för att ha roligt. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Inte rolig
  -, 22 juni 2023

  Har läst att den skulle vara rolig. Bara tjatig med Knuts prat för sig själv.

 2. Vi HAR roligt!
  -, 3 juni 2023

  Ett spegelkabinett för allt vi pratar om i samtiden - kulturmannen, kulturell appropriering, autofiktion, you name it. Underbart kul och smart roman.

 3. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 31 maj 2023

  Betyg: 3,5 av 5 - 📚 - Den här boken, Vi är inte här för att ha roligt, är den tredje boken som jag har läst av den norska författaren Nina Lykke. Hennes bästa bok hittills, enligt mig, är boken Nästa! - En läkarroman, näst bäst är boken Nej och åter nej, och på tredje plats kommer den här boken, Vi är inte här för att ha roligt. Men även om jag tycker att den här boken är något sämre än hennes tidigare böcker, så var den ändå helt klart läsvärd. Boken är lättläst, välskriven, snabbläs... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Nina Lykke