Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Blix och Ramm (del 4)
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2023-07-11
Förlag
Wahlström & Widstrand
Översättare
Marianne Mattsson
Originaltitel
Arr
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
225 x 145 x 30 mm
Vikt
446 g
SAB
Hcedb.01
ISBN
9789146241058
Ärr (inbunden)

Ärr

(7 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2023-07-11
249
  • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Alexander Blix är en slagen man. Efter att ha blivit dömd för att ha hämnats sin dotters död, sitter han i ett av Norges högsäkerhetsfängelser. Inuti tar de andra fångarna alla tillfällen i akt att utmana och förödmjuka den tidigare polisutredaren.

På utsidan har Blix tidigare kollegor börjat jakten på en fruktad mördare. Walter Kroos har rymt från fängelset i Tyskland och korsat gränserna på väg norrut. Den enda koppling polisen har hittat mellan Kroos och Norge är en medfånge på Blix fängelseavdelning.

Journalisten Emma Ramm är en av få personer som finns med på Blix besökslista. Hon blir hans allierade när Blix ska knyta samman banden mellan dåtid och nutid - och mellan världen innanför och utanför fängelsemurarna. Spåren leder till Osen, ett skogssamhälle 150 kilometer norr om Oslo, där flera av invånarna bär på dödliga hemligheter och djupa ärr.

Ärr är den fjärde romanen i Blix & Ramm-serien.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Ärr
  2. +
  3. Skulden man bär

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skulden man bär av Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ärr. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En fullpoängare!

    Det är ju känt sedan länge att danskarna är väldigt duktiga på krim. Men att även norrmännen besitter den förmågan var för mig okänt.

    Jag fastnade direkt när jag började läsa "Ärr" och trots att det är den fjärde boken hade jag inga som helst problem med att hänga med. Boken är väldigt spännande och trots att jag anade vissa händelser så var det aldrig självklart vad som skulle hända. De växelvisa kapitlen, som dessutom är korta, skapar ett driv framåt och intrigen står aldrig riktig... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna