Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
1276
Utgivningsdatum
2000-01-01
Upplaga
15
Förlag
Liber AB
Medarbetare
BONDE-WIIBURG, EVA, 1945-
Illustrationer
ill.
Dimensioner
188 x 123 x 58 mm
Vikt
1015 g
SAB
P
ISBN
9789147015580

Karlebo Handbok

(1 röst)
Inbunden, Svenska, 2000-01-01

Slutsåld

Karlebo Handbok är upplagd så att den kan användas både som uppslagsbok och lärobok inom det maskintekniska området. I den 15:e utgåvan har ett antal uppdateringar och kompletteringar gjorts.

Karlebo Handbok är upplagd så att den kan användas både som uppslagsbok och lärobok inom det maskintekniska området. I den 15:e utgåvan har ett antal uppdateringar och kompletteringar gjorts.Bland annat har mekanikkapitlet utökats med mekaniska svängningar och kapitlet om maskinelement till stor del nyskrivits. Hydrauliska och pneumatiska system har kompletterats med ett avsnitt om strömningslära. Bearbetningstekniken har tillförts nya avsnitt om bland annat verktygsmaterial, högtryckskylning och höghastighetsbearbetning. Ett nytt kapitel om produktionssystem har införts.I kapitlet kvalitetsteknik har tillkommit avsnitt om ISO kvalitets- och miljöledningssystem samt EU:s maskindirektiv och CE-märkning.

Innehåll: -Matematik, -Måttsystem, -Mekanik, -Värmeteknik, -Materiallära, -Hållfasthetslära, -Maskinelemen, -tHydrauliska och pneumatiska system, -Tribologi och smörjmedel, -Bearbetningsteknik, -Gjuteriteknik, -Sammanfogningsmetoder, -Ytbehandling av metaller, -Arbetsmätning, -Produktionssystem, -Verkstadsmätteknik, -Kvalitetsteknik, -Elektroteknik, -Arbetsvetenskap, -Tabeller, -Register
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Karlebo Handbok