Modern spansk grammatik : övningsbok 2 + facit (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2011-02-03
Upplaga
3
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 168 x 2 mm
Vikt
170 g
SAB
Fk.01
ISBN
9789147021062
Modern spansk grammatik : övningsbok 2 + facit (häftad)

Modern spansk grammatik : övningsbok 2 + facit

(8 röster)
Häftad Svenska, 2011-02-03
177
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Modern spansk grammatik är Sveriges mest använda spanska grammatika. En tydlig heltäckande grammatika för alla spanskstuderande och lärare i spanska. I den femte upplagan har vissa regler och många exempel moderniserats och förtydligats. Innehållet i övrigt är detsamma som i tidigare upplagor.

Läs mer
Modern spansk grammatik är avsedd för skolår 9, gymnasieskolan, vuxenutbildningen och självstudier.
I Modern spansk grammatik står exemplen i förgrunden. De har valts dels för att klart illustrera det grammatiska momentet, dels för att ge prov på ett naturligt, gångbart språk. Reglerna är enkelt formulerade och oftast uppdelade i punkter. Grafiska tablåer och minnesregler har tagits med, där de kan ge översikt och underlätta repetition. Den variation som finns mellan olika delar av det spanskspråkiga området belyses i kommentarer och exempel. Ett särskilt avsnitt om språket i Spanskamerika avslutar boken. En rad skämtteckningar illustrerar olika grammatiska ting och visar hur de används i det levande språket.
Övningsböckerna kan användas till den nya upplagan. Övningsbok 1 följer grammatikens avsnitt och har löpande momenthänvisningar. Övningsbok 2 repeterar och fördjupar stoffet i Övningsbok 1 men är också en påbyggnad. Här behandlas framför allt centrala grammatiska moment som är aktuella efter nybörjarstadiet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Modern spansk grammatik : övningsbok 2 + facit
  2. +
  3. Modern spansk grammatik : övningsbok 1 + facit

De som köpt den här boken har ofta också köpt Modern spansk grammatik : övningsbok 1 + facit av Johan Falk, Kerstin Sjölin (häftad).

Köp båda 2 för 338 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Modern spansk grammatik : övningsbok 2 + ...