Tidsmonopolet (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
1999-04-01
Upplaga
1
Förlag
Ahrens Invest Syd
Illustrationer
ill.
Dimensioner
215 x 152 x 20 mm
Vikt
480 g
SAB
Qba
ISBN
9789147044542

Tidsmonopolet

Inbunden,  Svenska, 1999-04-01
217
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Företag med tidsmonopol skapar sin egen marknad. Företag med tidsmonopol kan grunda sitt försprång på en unik produkt, tjänst eller kanal till kunden. Företag med tidsmonopol lämnar konkurrenterna långt bakom sig och lämnar hinder så att de inte finner ifatt. Här beskrivs olika tillvägagångssätt och strategier för att skapa tidsmonopol, bibehålla växtkraften och sitt marknadsförsprång.

Läs mer
Företag med tidsmonopol skapar sin egen marknad eller bryter mot alla gängse regler på en mogen marknad. Företag med tidsmonopol kan grunda sitt försprång på en unik produkt, tjänst eller kanal till kunden. Företag med tidsmonopol lämnar konkurrenterna långt bakom sig, och bygger hinder så att de inte hinner ifatt. Företag med tidsmonopol är snabbt växande företag, styrda av idéer, personer och strategier som är inriktade på tillväxt. Tidsmonopol handlar om något helt annat än traditionell affärslogik.

Tidsmonopolet bygger på Thomas Ahrens erfarenheter som tillväxtkonsult. Boken igenom är rikt exemplifierad med olika företag. I en separat del presenteras dessutom utförligt sju av Sveriges snabbast växande företag, hämtade från skilda branscher. Exemplen visar på olika tillvägagångssätt och strategier att skapa tidsmonopol, bibehålla växtkraften och sitt marknadsförsprång.

Boken vänder sig till såväl etablerade företag som nya entreprenörer som vill växa. Den är angelägen läsning för alla som intresserar sig för företags tillväxtproblematik och möjligheter.

Thomas Ahrens lever som han lär. Det egna konsultföretaget Ahrens & Partners tillhör sedan starten Sveriges snabbväxande företag. Tillsammans med Svenska Dagbladet presenterar det årligen en lista med landets snabbast växande företag. Thomas Ahrens har också skrivit Tillväxtföretagets drivkrafter, Rebelledaren och tillsammans med Ulf Strömqvist, Hjärtoperationen.

Boken ingår i Bättre Ledarskap - bokklubben för dig som vill utvecklas både privat och I yrkeslivet.

www.liber.se/bl
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Tidsmonopolet
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 466 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »