Fotkirurgi (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
195
Utgivningsdatum
2004-05-01
Upplaga
1. uppl.
Förlag
Liber
Medarbetare
Lidström, Jan (medf.)
Illustratör/Fotograf
Göran Paulsson
Illustrationer
ill. (vissa i färg)
Dimensioner
280 x 195 x 12 mm
Vikt
595 g
SAB
Vfo
ISBN
9789147052042
Fotkirurgi (häftad)

Fotkirurgi

(4 röster)
Häftad Svenska, 2004-05-01
516
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
I Fotkirurgi behandlas de vanligaste sjukdomstillstånden i foten. Tyngdpunkten ligger på beskrivning av operativa ingrepp, men även diagnostik och icke operativ behandling tas upp. Författarna delar med sig av sin erfarenhet genom tips och goda råd. Boken är rikt illustrerad i färg med över 200 teckningar som framhäver tekniska detaljer.

Intresset för fotkirurgi har vuxit kraftigt det senaste decenniet. En bättre förståelse för biomekanikens betydelse för olika sjukdomstillstånd i foten och nya operationsmetoder har gjort det möjligt att vara mer framgångsrik i behandlingen. Boken lämpar sig väl i utbildning av ortopeder, kirurger och andra fotspecialister. Den vänder sig också till yrkesverksamma specialister samt även till primärvården bland annat genom omfattande kapitel om diagnostik, sårvård och diabetesfoten.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fotkirurgi
  2. +
  3. Akut ortopedi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Akut ortopedi av Jenny Önnerfält, Rolf Önnerfält (häftad).

Köp båda 2 för 853 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Övrig information

Fredrik Montgomery är docent och specialist i ortopedi. Han arbetar nu på Citykliniken i Lund efter att tidigare ha varit överläkare vid Ortopediska kliniken, Universitetssjukhuset MAS i Malmö. Han har ägnat sig åt fotkirurgi sedan början av 90-talet och är en av grundarna av Svenska Fotkirurgsällskapet 1994 och dess förste ordförande (1994-2000). Genom omfattande kursverksamhet har han initierat den fotkirurgiska utbildningen i Sverige.

Jan Lidström är med dr och överläkare vid Ortopediska kliniken, Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Mölndal. Han har deltagit i utvecklingen av den moderna fotkirurgin och har en omfattande erfarenhet av fotkirurgi. Han är också en av grundarna av Svenska Fotkirurgsällskapet och är dess nuvarande ordförande (2000-).