MC-boken (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Körkortsutbildning
Antal sidor
88
Utgivningsdatum
2004-01-01
Upplaga
6. uppl.
Förlag
Liber
Illustrationer
ill.
Dimensioner
240 x 170 x 10 mm
Vikt
180 g
SAB
Prad
ISBN
9789147052486
MC-boken (häftad)

MC-boken

(5 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2004-01-01
275
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Libers heltäckande serie Körkortsutbildning har genomgått en rejäl ansiktslyftning och uppdatering med ny layout och massor av nya illustrationer och foton. Böckerna används av många trafikskolor och även gymnasieskolor som har körkortsutbildning. Böckerna är dessutom ett utmärkt hjälpmedel för alla privatister som behöver skaffa sig rätt kunskaper för att lättare nå fram till det efterlängtade körkortet.

Serien Körkortsutbildning består av följande böcker:

Teoriboken - grundboken som innehåller alla fakta man behöver: trafikregler, vägmärken, trafiksignaler, körråd och mycket mer. Den är anpassad för att passa Vägverkets kursplan och har ett mycket genomarbetat upplägg som ger en bra överblick. Sammanfattningar avslutar varje delkapitel. Reglernas bakgrund förklaras för att underlätta och fördjupa inlärningen.

Provboken - 500 frågor av samma typ som i Vägverkets prov. Frågorna är indelade i 10 delprov kopplade till olika avsnitt i Teoriboken.

Teoriprov (CD för PC) - 8 teoriprov med 70 frågor i varje av samma typ som i Vägverkets prov. Om du svarar fel på en fråga hänvisas du till de sidor i Teoriboken där ämnet behandlas. Dessutom får du en förklaring till varför svaret är fel. Efter tre eller flera prov kan du välja att öka antalet frågor i ämnen som du ofta svarat fel på. Frågor i ämnen som du behärskar minskar i motsvarande grad.

Systemkrav: Dator: PC med CD-läsare, Operativsystem: Windows -95 eller nyare, Grafik: Minst 16-bitar färgdjup samt skärmupplösning 800 x 600 pixlar.

Körboken - instruktions- och arbetsbok som beskriver varje körövning i detalj. Den innehåller 19 körövningar med praktiska körinstruktioner och hänvisningar till Teoriboken.

Handledning för privat utbildning går att ladda ner gratis från Libers hemsida.

MC-boken är ett komplement till Teoriboken för den som ska ta motorcykelkörkort.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. MC-boken
  2. +
  3. Körkort - Teoriboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Körkort - Teoriboken av Åke Åhsblom (häftad).

Köp båda 2 för 495 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av MC-boken. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Jättebra och konkret. Har gett mycket hjälp och teori...
    Lina Cecilia Karlberg, 31 juli 2013

    Jättebra och konkret. Har gett mycket hjälp och teori i min övningskörning. Handfasta tips och beskrivning hur provet går till.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Åke Åhsblom