Marknadsförarens Nya Regelbok : Varumärken, Reklam Och Media I Nytt Ljus (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
141
Utgivningsdatum
2003-03-01
Upplaga
1. uppl.
Förlag
Liber AB
Dimensioner
250 x 165 x 15 mm
Vikt
425 g
SAB
Qblb,Qbm
ISBN
9789147072477
Marknadsförarens Nya Regelbok : Varumärken, Reklam Och Media I Nytt Ljus (kartonnage)

Marknadsförarens Nya Regelbok : Varumärken, Reklam Och Media I Nytt Ljus

Kartonnage, Svenska, 2003-03-01

Slutsåld

Marknadsförarens nya regelbok vänder ut och in på rådande logik och praktik. Med utgångspunkt i frontlinjeforskningen inom marknadskommunikation utmanar författaren flera av de etablerade föreställningarna om varumärken, reklam och media. Boken vänder sig till dig som arbetar med marknadskommunikation. Den innehåller nio nya regler för framgångsrik marknadsföring som vill få dig att ifrågasätta "det gamla" och tänka i nya banor.

Är det verkligen bra att ha ett tydligt positionerat varumärke? Hur viktigt är det egentligen att vara konsekvent i marknadskommunikationen? Lönar det sig att ompositionera varumärken? Och ska man hoppa högt av glädje när man har en reklamerinran på 90 procent? Det är några av de frågor som ställs i Marknadsförarens nya regelbok.

Med stöd från en rad olika experiment och empiriska studier visar författaren att det är bättre att förändra omvärlden istället för att försöka ompositionera varumärket. Och hur varumärket kan bli mer tilltalande genom att vara irrationellt och inkonsekvent. Boken förklarar även hur den minst minnesvärda reklamen kan bli den mest effektiva. Vidare belyser författaren hur kreativa mediaval kan förstärka budskapet och hur förpackningen av reklamen kan förändras för att öka genomslagskraften.

Micael Dahlén är doktor i marknadskommunikation vid Handelshögskolan i Stockholm och ansvarar för dess spjutspetsutbildning i marknadskommunikation. Han är en flitig föreläsare inom området vid olika lärosäten och i näringslivet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Marknadsförarens Nya Regelbok : Varumärke...