En aktiespekulants psykologi
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Antal sidor
272
Utgivningsdatum
2004-04-01
Upplaga
1. uppl.
Förlag
Liber
Medarbetare
Ugrina, Tony (medf.)
Dimensioner
215 x 155 x 20 mm
Vikt
540 g
SAB
Qaeca
ISBN
9789147074082
En aktiespekulants psykologi

En aktiespekulants psykologi

en berättelse om känslor, förnuft och marknadens spelregler

(1 röst)
Övrigt Svenska, 2004-04-01

Slutsåld

En aktiespekulants psykologi är en dramatisk studie i tradingpsykologi och marknadens spelregler. Som läsare tas du med på en svindlande resa - du får följa de affärer William gör, uppleva hur det känns både att tjäna stora pengar och brutalt förlora allt. C-G Gyllenrams och Tony Ugrinas fascinerande berättelse visar hur en placerare kan undvika onödiga misstag.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Bloggat om En aktiespekulants psykologi

Övrig information

C-G Gyllenram har under 20 år ifrågasatt de klassiska teorierna om hur börsen beter sig. Han anses som en av Sveriges ledande experter på börsens psykologi och är en efterfrågad talare inom och utom landets gränser. Han arbetar som portföljförvaltare på SEB Enskilda Banken, Stiftelser & Företag, i Göteborg. Gyllenrams tidigare bok, "Aktiemarknadens Psykologi" (1998), mottogs mycket väl och har som enda svenska bok om aktier publicerats i både USA och Kina.

Tony Ugrina har tidigare arbetat som såväl börsmäklare som trader. Numera är han kapitalförvaltningschef på Ability Asset Management. Han har vunnit två tradingtävlingar och gav under ett antal år ut det mycket träffsäkra nyhetsbrevet Nasdaq Daily Strategy till över 7 000 prenumeranter världen över. Ugrina är en flitigt anlitad föredragshållare, både i och utanför Sverige.