Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
280
Utgivningsdatum
2005-06-01
Upplaga
1
Förlag
Liber
Översättare
Ann Lagerhammar
Originalspråk
Engelska
Illustrationer
ill.
Dimensioner
210 x 150 x 15 mm
Vikt
420 g
SAB
Doee
ISBN
9789147075393
Påverkan (häftad)

Påverkan

teori och praktik

(2 röster)
Häftad,  Svenska, 2005-06-01

Slutsåld

Mer än en kvarts miljon sålda böcker! Hur påverkar denna information dina känslor och din vilja att köpa boken? I Påverkan lär du dig vilka tekniker som används vid övertalning - och hur du själv kan försvara dig mot detta i framtiden.

Läs mer
Om du, bara för en liten stund, tänker att en så välrenommerad och populär bok kanske är något för dig, har du kanske blivit påverkad av en kraftfull påverkansprincip - i detta fall principen om "socialt bevis"!
"Boken räknas som state-of-the-art när det gäller att förklara de socialpsykologiska mekanismerna som kan knytas till påverkan och övertalning." - Fredrik Lange, ek. dr, Stockholms universitet.

Om författarna
Robert B. Cialdini är professor i psykologi vid Arizona State University.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Robert B Cialdini

Övrig information

Hur påverkar denna information dina känslor i förhållande till denna bok? Om du, bara för en liten stund, tänker att en välrenommerad och populär bok kanske är något för dig, har du kanske blivit påverkad av en kraftfull påverkansprincip - i detta fall principen om "socialt bevis"!

Det du kommer att lära dig om du läser Påverkan - teori och praxis är inte bara vilka tekniker som används utan också hur du själv kan försvara dig mot detta i framtiden.

Boken räknas som state-of-the-art när det gäller att förklara de socialpsykologiska mekanismerna som kan knytas till påverkan och övertalning.