Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
176
Utgivningsdatum
2006-03-01
Upplaga
1
Förlag
Liber
Illustrationer
ill.
Dimensioner
170 x 250 x 15 mm
Vikt
420 g
Antal komponenter
Bok + DVD
SAB
Pnb
ISBN
9789147076529
Filma bättre - Handbok för journalister, informatörer, lärare, reklamare och konstnärer m DVD (inbunden)

Filma bättre - Handbok för journalister, informatörer, lärare, reklamare och konstnärer m DVD

Inbunden Svenska, 2006-03-01
465
Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Idag har digitaliseringen skapat nya kreativa möjligheter för dig som filmar. Filma bättre hjälper dig att utveckla ditt berättande med rörliga bilder antingen du är proffs eller amatör. Filma bättre handlar mindre om tekniken för att filma men desto mer om själva berättandet, speakertexten, intervjuerna, redigeringen och animeringarna.

Läs mer
Boken tar även upp planering, research och inspelningsmetodik liksom dvd-produktion och streaming på nätet.
Med boken följer en dvd med videoexempel och tips. Till varje kapitel i boken finns praktiska övningsexempel och checklistor.

Om författarna
Erik Fagerholm är både tv-filmare och skrivande journalist. Han har också i många år arbetat som producent av information, PR, reklam, utbildning och konst. Redan 1982 skrev han klassikern Berätta med video, som sålts i stora upplagor och som nu efterträds av Filma bättre.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Filma bättre - Handbok för journalister, informatörer, lärare, reklamare och konstnärer m DVD
  2. +
  3. Stadens melodi : information och reklam i Stockholms kommun 1930-1980

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stadens melodi : information och reklam i Stock... av Anna Kåring Wagman (inbunden).

Köp båda 2 för 654 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Erik Fagerholm

Övrig information

Filma bättre hjälper dig att utveckla ditt berättande med rörliga bilder antingen du är proffs eller amatör. Kanske är du journalist, informatör, lärare, reklamare, marknadsförare eller konstnär? För alla dessa grupper blir berättandet med rörliga bilder allt viktigare, tex på kabel-tv, DVD och Internet.

Filma bättre handlar mindre om tekniken för att filma men desto mer om själva berättandet, speakertexten, intervjuerna, redigeringen och animeringarna. Boken tar även upp planering, research och inspelningsmetodik liksom dvd-produktion och streaming på nätet.

Med boken följer en DVD med videoexempel och tips, som du kan titta på parallellt med att du läser boken. Till varje kapitel i boken finns praktiska övningsexempel och checklistor.

ERIK FAGERHOLM är både tv-filmare och skrivande journalist. Han har också i många år arbetat som producent av information, PR, reklam, utbildning och konst. Redan 1982 skrev han klassikern Berätta med video, som sålts i stora upplagor och som nu efterträds av Filma bättre.

Idag har digitaliseringen skapat nya kreativa möjligheter för dig som filmar. Filma bättre är skriven i ljuset av denna utveckling. Detta är en ny klassiker som du kommer att ha nytta och nöje av i många år framåt.