Nå fram till medarbetarna - Exec (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Exec
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2006-03-01
Upplaga
1
Förlag
Liber
Illustrationer
ill.
Dimensioner
205 x 134 x 12 mm
Vikt
160 g
SAB
Qba
ISBN
9789147076536

Nå fram till medarbetarna - Exec

Inbunden, Svenska, 2006-03-01
195 kr
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Många chefer informerar och kommunicerar febrilt, men ofta utan någon större effekt. Vår tids organisationer kräver nya former av kommunikation.

Här presenteras ett nytt sätt att se på ledarskap och kommunikation. Författaren delar med sig av olika handfasta råd och verktyg som hjälper chefer att bättre nå fram till medarbetarna.

Läs mer
Det handlar mindre om att sprida information och mer om att sålla och sortera information, om att skapa mening och dialog. Författaren visar hur. Hon delar med sig av olika handfasta råd och verktyg som hjälper chefer att bättre nå fram till medarbetarna.

Om författarna
Charlotte Simonsson, fil dr och konsult med erfarenhet som forskare och universitetslärare.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Nå fram till medarbetarna - Exec
  2. +
  3. Från chef till coach - Exec

De som köpt den här boken har ofta också köpt Från chef till coach - Exec av Gunnar Selin (inbunden).

Köp båda 2 för 390 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Charlotte Simonsson

Bloggat om Nå fram till medarbetarna - Exec

Övrig information

Dagens ledarskap innebär en kommunikativ utmaning. Många chefer informerar och kommunicerar febrilt, men ofta utan någon större effekt. Vår tids organisationer, där vi ofta strävar efter delaktighet och att styra via mål och visioner, kräver nya former av kommunikation. Chefens kommunikationsuppgift handlar inte längre så mycket om att sprida information, utan mer om att sålla och sortera information, om att skapa mening och dialog. I den här boken presenterar Charlotte Simonsson ett nytt sätt att se på ledarskap och kommunikation. Du får olika handfasta och konkreta råd och verktyg som hjälper dig som chef att lyckas i din nya kommunikationsroll. Boken visar hur du kan planera och strukturera din kommunikation, hur du formulerar meningsfulla och engagerande budskap samt hur du skapar dialog och dynamiska möten.