Feedback (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
140
Utgivningsdatum
2005-08-01
Upplaga
1
Förlag
Liber
Översättare
Eva Trägårdh
Dimensioner
250 x 155 x 15 mm
Vikt
340 g
SAB
Dokaa
ISBN
9789147076772
Feedback (inbunden)

Feedback

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2005-08-01
391
  • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Positiv feedback tar fram människors resurser och vilja att utvecklas, stärker både individen och gruppgemenskapen, och är därmed ett redskap som alla - inte minst chefer - ivrigt bör använda sig av.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Feedback
  2. +
  3. När du leder : du behöver veta vem du är för att veta vart du ska så att du kan leda andra

De som köpt den här boken har ofta också köpt När du leder : du behöver veta vem du är för at... av Josefine Arenius (häftad).

Köp båda 2 för 590 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Guro Øiestad

  • Se barnet inifrån : att arbeta med anknytning i förskolan

    Ida Brandtzaeg, Stig Torsteinson, Guro Øiestad

    Se barnet inifrån riktar sig till dig som är verksam inom förskolan eller som går förskollärarutbildningen. Barn behöver varma och inkännande vuxna runtomkring sig för att själva utvecklas till trygga individer. För de allra flesta barn är föräldr...

Övrig information

Positiv feedback tar fram människors resurser och vilja att utvecklas, stärker både individen och gruppgemenskapen, och är därmed ett redskap som alla - inte minst chefer - ivrigt bör använda sig av.

Att ge feedback är att se och erkänna egenskaper hos en annan person. Att få feedback är att bli bekräftad och få möjlighet att växa. Det kan fungera som en vitamininjektion och ge omedelbar energi. Positiv feedback stimulerar nämligen självförtroendet, och gott självförtroende är en grundsten för motivation. Många säger sig sakna feedback, särskilt från chefen. Behovet av återkoppling ges alltför liten betydelse, och vi tycker ofta det är svårt att både ge och ta emot feedback. Men människan är en social varelse och är beroende av andras bekräftelse och stöd för att må bra och växa. Den chef som förmår skapa en naturlig kultur för positiv feedback har därför mycket att vinna i form av en stärkt gruppgemenskap och trygga, motiverade medarbetare. Det här är en personlig och inspirerande bok som gör det svåra enkelt, genom goda råd och belysande exempel, och genom att placera feedback i ett större sammanhang. Den visar hur positiv feedback kan stärka både din egen utveckling och ditt sätt att hjälpa andra att utvecklas, på arbetet men även i familjen eller i vänkretsen.

Boken ingår i Bättre Ledarskap - bokklubben för dig som vill utvecklas både privat och I yrkeslivet.