Stora importhandboken (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2006-05-01
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
245 x 170 x 15 mm
Vikt
340 g
SAB
Qi
ISBN
9789147077069
Stora importhandboken (inbunden)

Stora importhandboken

Inbunden, Svenska, 2006-05-01

Slutsåld

Att driva importverksamhet är både en nödvändighet och en fantastisk möjlighet för många företag. Det är också ett attraktivt alternativ för många som funderar på att starta eget företag. Boken är din vägvisare vid importaffärer. En heltäckande och praktisk handbok med regler, tips och exempel för alla som sysslar med importaffärer, från den vane importören till den som planerar att börja importera i liten skala.Priset gäller för varje separat artikel i serien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Stora importhandboken

Övrig information

Stora Importhandboken är din vägvisare vid importaffärer. En heltäckande och praktisk handbok med regler, tips och exempel för alla som sysslar med importaffärer, från den vane importören till den som planerar att börja importera i liten skala. Även för personer som på något sätt är inblandade i den internationella transportkedjan ger den konkret vägledning.

Att driva importverksamhet är både en nödvändighet och en fantastisk möjlighet för många företag. Det är också ett attraktivt alternativ för många som funderar på att starta eget företag. Men för den som inte känner till regelverket kan importaffären bli en både kostsam och tidsödande historia. Genom att vara väl förberedd och insatt i regler och avgifter kan man spara både tid, pengar och energi, och det blir lättare att planera och driva sina affärer.

I boken förklaras på ett enkelt och tydligt sätt hur man praktiskt går tillväga: från det att man börjar leta efter leverantörer eller produkter till dess att varan finns i Sverige, förtullad och klar. Alla stadier från "ax till limpa" är beskrivna.