I form för ledarskap - Exec - Verktyg för bättre hälsa (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Exec
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2006-03-01
Upplaga
1
Förlag
Liber
Illustratör/Fotograf
Helena Halvarsson
Illustrationer
ill.
Dimensioner
205 x 135 x 12 mm
Vikt
260 g
SAB
Vnaa
ISBN
9789147077250
I form för ledarskap - Exec - Verktyg för bättre hälsa (inbunden)

I form för ledarskap - Exec - Verktyg för bättre hälsa

Inbunden Svenska, 2006-03-01

Slutsåld

Som chef eller ledare arbetar man hårt under stressiga förhållanden. Det gör det extra viktigt att ha koll på sin hälsa för att orka med. Boken är en chefsrådgivare som hjälper till att öka - eller bibehålla - prestationsförmågan med hälsan i behåll.

Läs mer
Boken ger chefer och ledare de specifika verktyg som de behöver för att må och prestera ännu bättre. Den visar konkret hur man väljer rätt mat, skapar viktbalans, hittar motionsaktiviter som passar och vad man kan göra för att minska risken för allvarliga sjukdomar som cancer och hjärt-kärlsjukdomar. Den visar också hur man kan känna igen symtom på mental utmattning och hur man kan agera om man, eller någon i omgivningen, visar tecken på det.
Hälsan är oersättlig, ta hand om den!

Om författarna
Christina Lundstorp är leg sjuksköterska och lic kostrådgivare och arbetar som
hälsorådgivare. Hon vänder sig till företag, kommuner, organisationer mm och erbjuder även personlig hälsorådgivning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Christina Lundstorp

Bloggat om I form för ledarskap - Exec - Verktyg för...

Övrig information

Chefer eller ledare arbetar hårt under stressiga förhållanden. Det gör det extra viktigt att ha koll på hälsan för att orka med. Se boken som en chefsrådgivare som hjälper dig att öka - eller bibehålla - din prestationsförmåga med hälsan i behåll. Författaren visar konkret hur du väljer rätt mat, skapar viktbalans, hittar motionsaktiviter som passar dig och vad du kan göra för att minska risken för allvarliga sjukdomar som cancer och hjärt-kärlsjukdomar. Du får hjälp med att känna igen symtom på mental utmattning och hur du kan agera om du, eller någon i din omgivning, visar tecken på det. För att du ska må bra är det viktigt att livet fungerar bra i alla dimensioner, se därför till att ha god och nära kontakt med dina nära och kära. Det är hälsosamt och läkande i sig! Din hälsa är oersättlig, ta hand om den!