Karriärbok för kvinnor - En resa för framgång (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
112
Utgivningsdatum
2006-09-01
Upplaga
1
Förlag
Liber
Medarbetare
Odabas, Mia (medf.)
Dimensioner
206 x 172 x 8 mm
Vikt
200 g
SAB
Dokb
ISBN
9789147077373
Karriärbok för kvinnor - En resa för framgång (inbunden)

Karriärbok för kvinnor - En resa för framgång

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2006-09-01

Slutsåld

Makt, sex och kön - vad sjutton har det med kvinnlig karriär att göra?

En hel del. Det är nämligen i våra allra djupaste drivkrafter som vi hittar förklaringar till många snubbeltrådar i arbetslivet. Karriärbok för kvinnor - en resa för framgång diskuterar flera ämnen som oftast är tabubelagda på jobbet. Men det är ingen karriärbok som på ett kick visar kvinnor genvägen till framgång. För att lyckas i yrkeslivet behöver kvinnor - liksom män - lära känna sig själva, sina drivkrafter och värderingar, och skapa sitt varumärke utifrån det. Den här boken ger inspiration och redskap till hur man bygger ett varumärke på kvinnligt vis.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Karriärbok för kvinnor - En resa för framgång. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Kanonbra karriärbok!
    Elisabeth, 6 januari 2007

    Denna bok rekommenderar jag till alla kvinnor i karriären, i alla åldrar. Den är personlig och underhållande, tankeväckande och användbar. Ett värdefullt redskap för kvinnor som vill lära sig mer om sin karriär, betydelsen av att bygga ett personligt varumärke och att göra rätt val.

  2. Både praktisk och mental hjälp!
    Ida, 5 januari 2007

    Den här lilla boken väckte saker inom mig som jag inte visste pockade på så mycket uppmärksamhet. Att få följa med på Mias resa mot framgång och någon form av harmoni gjorde att jag startade min egen. Här får man teoretiskt, praktiskt, mentalt och emotionellt stöd, hjälp och handledning. Under läsningens gång började jag äntligen lära känna mitt proffessionella jag och inte bara mitt "vanliga" jag. Det här är boken för alla kvinnor som står och väger och väntar på att våga ta steget. Det här ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Karriärbok för kvinnor - En resa för fram...

Övrig information

Det här är ingen karriärbok som på ett kick visar dig genvägen till framgång. Tvärtom ber vi dig stanna upp och reflektera, inte minst inåt dig själv. För att lyckas i yrkeslivet behöver du lära känna dig själv, dina drivkrafter och värderingar, och skapa ditt varumärke utifrån det. Moderatorn och journalisten Mia Odabas lotsas genom sitt eget liv av Anna Eliasson-Lundquist, vd och coach i rekryteringsföretaget Kvinnokompetensen. Målet är att Mia ska göra karriär, på sina egna villkor och efter egna val. Och resan är lång. Hennes förflutna påverkar ideligen hennes yrkesval och Anna ser mönster och drar paralleller till andra kvinnor och deras karriärval. Det är en resa där Mia många gånger tvingas att stanna upp och reflektera inåt. Varför gör jag detta? Vad vill jag egentligen? Vilka är mina mål? När du följer med på Mias resa får du själv många tillfällen att reflektera över var du befinner dig och varför. Du kommer att känna igen dig i mycket, provoceras av somligt och skratta åt annat. Du får en rad redskap som kan öka din självinsikt och göra dina mål och drömmar tydligare för dig själv. I slutet av boken finns ett analysredskap som gör det möjligt att öka ditt affärskvinnoskap - och bli framgångsrik.