Konferens och reception Faktabok (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Konferens och reception
Antal sidor
168
Utgivningsdatum
2006-03-01
Upplaga
2
Förlag
Liber
Medarbetare
Westerblad, Sonja (medf.)
Illustrationer
foto
Dimensioner
250 x 200 x 10 mm
Vikt
400 g
SAB
Bi
ISBN
9789147077533
Konferens och reception Faktabok (häftad)

Konferens och reception Faktabok

(2 röster)
Häftad Svenska, 2006-03-01
565
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Konferenshotell och receptioner ger jobb åt många och allt fler söker sig också till "mötesbranschen". Kraven på ett säljande och professionellt agerande är höga. En hårdnande konkurrens tillåter inte några förlorade kunder p.g.a. okunnighet eller bristande servicevilja.

Läs mer
Konferens och reception ger en heltäckande beskrivning av konferensmarknaden och hur sammanträden, konferenser och liknande arrangemang genomförs på ett miljömedvetet, serviceinriktat och ansvarsfullt sätt. Det ger också kunskap om arbetet i hotell- och företagsreceptioner utifrån verklighetsanknutna situationer.
Konferens och reception innehåller:
- Konferens
- Reception
- Att arbeta med service
- Miljö- och kvalitetstänkande
- Kommunikation
- Marknadsföring och lönsamhet
- Branschorganisationer
- Branschordlista (sv-eng/eng-sv)
Till faktaboken finns en arbetsbok med uppgifter samt en handledning som ger kommentarer och förslag till lösningar, kursplanering, OH-underlag och provuppgifter på cd.
Läromedlet är anpassat till gymnasieskolans kurs Konferens och reception och kan med fördel även användas till kurserna Konferens respektive Reception. Det passar utmärkt för kompetensutveckling i företag inom turist- och mötesindustrin, KY-utbildningar och andra påbyggnadsutbildningar.
Faktaboken finns inläst hos Inläsningstjänst.

Om författarna
Mona Johansson och Sonja Westerblad har tidigare skrivit läromedlen A2000 Administration A och Administration B. De är båda lärare och har dessutom erfarenhet av administrativt arbete utanför skolan.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Konferens och reception Faktabok
  2. +
  3. Konferens och reception Arbetsbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Konferens och reception Arbetsbok av Mona Johansson, Sonja Westerblad (häftad).

Köp båda 2 för 924 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Konferens och reception Faktabok

Övrig information

Konferenshotell och receptioner ger jobb åt många och allt fler söker sig också till "mötesbranschen". Kraven på ett säljande och professionellt agerande är höga. En hårdnande konkurrens tillåter inte några förlorade kunder p g a okunnighet eller bristande servicevilja.

En konferens är en stor investering av både arbetstid och pengar. Det är därför angeläget att arrangemanget inte bara är felfritt utan helst även innehåller "det där lilla extra".

Detta läromedel ger en heltäckande beskrivning av konferensmarknaden och hur sammanträden, konferenser och liknande arrangemang genomförs på ett miljömedvetet, serviceinriktat och ansvarsfullt sätt. Det ger också kunskap om arbetet i hotell- och företagsreceptioner utifrån verklighetsanknutna situationer.