Bättre relationer på jobbet
Format
Övrigt
Språk
Svenska
Antal sidor
88
Utgivningsdatum
2006-05-01
Upplaga
1
Förlag
Liber
Medarbetare
Rudenstam, Charlotte (medf.)
Illustratör/Fotograf
Cecilia Waxberg
Illustrationer
ill.
Dimensioner
200 x 170 x 5 mm
Vikt
160 g
SAB
Oha,Doka
ISBN
9789147077724
Bättre relationer på jobbet

Bättre relationer på jobbet

Övrigt Svenska, 2006-05-01

Slutsåld

Alla vill givetvis trivas på jobbet - men hur gör man?
Nyckeln är att se ditt eget ansvar och vad du kan göra för att stärka relationerna på jobbet. Den här boken hjälper dig att skapa en positiv spiral som leder till att du - och dina arbetskamrater - mår bättre!

Läs mer
Alla vill givetvis trivas på jobbet - men hur gör man?
Nyckeln är att se ditt eget ansvar och vad du kan göra för att stärka relationerna på jobbet. Den här boken hjälper dig att skapa en positiv spiral som leder till att du - och dina arbetskamrater - mår bättre!

Bättre relationer på jobbet ger dig möjlighet till insikter och reflektioner om varför vi gör som vi gör, och du får en verktygslåda så att du själv kan förändra och förbättra tillvaron. Det kan handla om sådana saker som att våga be om hjälp, att tala med människor och inte om dem, att vara positiv och att lyssna på andra. Om konsten att ge och ta emot feedback och att hantera konflikter. Det gäller att se människor som möjligheter istället för hot, som medarbetare och inte som konkurrenter. Om du är generös och öppen mot andra så får du själv på ett eller annat sätt tillbaka!

Om författarna
Alexander Rudenstam har under många år arbetat med verksamhetsutveckling och projektledning, i allt från små ideella verksamheter till stora internationella projekt, alltid med utvecklingen av människor som den röda tråden.
Charlotte Rudenstam är utbildare, författare och journalist. Hon leder kurser och seminarier och föreläser om kommunikation och relationer, samt om att möta media.
Båda är verksamma i det egna företaget Encourager AB.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Fler böcker av författarna

  • Ingen skam i kroppen : frigör din sexuella kraft

    Charlotte Rudenstam

    Ingen skam i kroppen är en bok som handlar om kvinnlig sexualiteten - och rätten att vara sexuell. Många kvinnor har känt att deras sexualitet varit skambelagd, av föräldrar, av samhället och till och med av dem själva. Men varför är det så? Varfö...

  • 100 % Charlotte 2.0 : ta ditt inre ledarskap

    Charlotte Rudenstam

    100% Charlotte 2.0 Ta ditt inre ledarskap handlar om att våga acceptera och älska alla delar av dig själv. Du får följa med på Charlotte Rudenstams livsresa, där hon generöst delar med sig av episoder som har format hennes liv. I dag är hon överty...

Övrig information

Alla vill givetvis trivas på jobbet - men hur gör man? Nyckeln är att se ditt eget ansvar och vad du kan göra för att stärka relationerna på jobbet. Den här boken hjälper dig att skapa en positiv spiral som leder till att du - och dina arbetskamrater - mår bättre! Bättre relationer på jobbet ger dig möjlighet till insikter och reflektioner om varför vi gör som vi gör, och du får en verktygslåda så att du själv kan förändra och förbättra tillvaron. Det kan handla om sådana saker som att våga be om hjälp, att tala med människor och inte om dem, att vara positiv och att lyssna på andra. Om konsten att ge och ta emot feedback och att hantera konflikter. Det gäller att se människor som möjligheter istället för hot, som medarbetare och inte som konkurrenter. Om du är generös och öppen mot andra så får du själv på ett eller annat sätt tillbaka!