Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Alegría
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2007-07-01
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
167 x 238 x 13 mm
Vikt
460 g
SAB
Fk
ISBN
9789147079889
Alegría paso tres (häftad)

Alegría paso tres

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2007-07-01
511
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
¡Qué alegría! Vilken glädje!
Alegría för steg 1-5 i spanska har som mål att få igång kommunikation i klassrummet. Fokus ligger på ökat ordförråd: ord, ord, ord! Målgruppen är elever i gymnasieskolan och vuxenutbildningen.

Läs mer
Utmärkande drag
- Starkt fokus på kommunikation
- Metodisk ord- och grammatikinlärning
- Starka elevanpassade texter som berör
- Realiabad: Rincón de cultura y música
- Ständig uppföljning via Caza de puntos i lärarhandledningen
- Den röda tråden: repetition, repetition
Du kan välja att använda allt-i-ett-böckerna i serien Alegría både som tryckta böcker och som Onlineböcker, beroende på hur digitalt du vill arbeta med spanskan i ditt klassrum. Fördelen med Onlineboken är att allt elevljud ligger i form av länkar direkt på bokens sidor.
Alegría, paso uno och dos för steg 1-2
Alegría paso uno och dos är allt-i-ett-böcker med 10 kapitel i varje bok. Varje kapitel innehåller en bastext, tre extra hör- och läsövningar samt ett par extra lästexter, varav en alltid belyser en kulturell företeelse, En el mundo hispánico.
Vocabulario y gramática
Med hjälp av den metodiska ord- och grammatikinlärningen får eleverna en stabil plattform att utgå från när de tränar sig i att uttrycka sig, både muntligt och skriftligt. Serviceglosor finns till varje text och en fullständig kapitelordlista samt en alfabetisk ordlista hittar man längst bak i boken. Samtliga huvudtexter finns översatta till svenska i facit.
Practicar
I varje kapitel får eleverna visa vad de lärt sig i olika praktiska övningar: skriftliga, muntliga och lekfulla!
Rincón de cultura och Rincón de música
Efter vart tredje kapitel får eleverna en extra dos kultur och musik. De färgglada uppslagen rymmer konstnärer som Diego Rivera, Fernando Botero och Santiago Calatrava. I musikinslagen får eleverna träffa Estopa, Juanes, Amaral, Ha-ash, m.fl. Torres humanas, piñatas och desfiles gigantes är andra roliga företeelser som presenteras.
Lärarhandledningen
Alegría paso uno och dos lärarhandledning ger dig konkreta pedagogiska tips till varje kapitel, särskilt fokus har lagts på dig som är ny spansklärare. Vi ger dig kulturella tips, språketymologi, skillnad mellan spanska och latinamerikanska och annat du kan krydda genomgångarna med. Eleverna testar sig själva i Caza de puntos, du får färdiga prov, extra kopieringsunderlag och underlag för elevernas individuella utveckling.
Lärarens ljud finns i två versioner, antingen som lärarcd-skiva eller som nedladdningsbara mp3-filer. Båda versionerna har exakt samma ljudinnehåll. Du väljer det som passar dig bäst.
Cd-skivor
Lärar-cd 1-2 innehåller samtliga texter, uttalsövningar, sånger, hörövningar och provuppgifter. För eleverna finns nedladdningsbart elevljud som innehåller ljudinspelningar av bokens samtliga texter i mp3-format. Eleverna kan även hitta sitt ljud i Alegría paso uno Onlinebok och Alegría paso dos Onlinebok. (Hörövningar, musikinslag och eventuella hörtester finns enbart på lärarens ljudkomponent.)
Bienvenidos - Inför steg 3 - repetition av steg 1 och 2
För alla elever som behöver extra hjälp i starten, finns Alegría ¡Bienvenidos!, som är en repetitionskurs av grundskolans steg 1-2. Det är ett förbrukningshäfte som repeterar allt som man kan förvänta sig att eleverna egentligen borde ha med sig från högstadiet; ordkunskap, hörförståelse, grammatik och lästräning.
Alegría, paso tres - steg 3
Alegría, paso tres har 10 kapitel med en bastext i varje, extra lästexter och minst tre hörövningar per kapitel. Alegría är en bok som man ska hinna igenom under läsåret, men som ändå ger mycket extramaterial.
Ordkunskap
Boken och övningarna fokuserar ovanligt mycket på ordkunskap för att öka ordförrådet och för att få igång eleverna i kommunikationsövningarna. Övningarna är fylliga och ger elever på alla nivåer träning och kunskap.
Kultur och musik
Efter vart tredje kapitel finns ett
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Alegría paso tres
 2. +
 3. Alegria paso dos

De som köpt den här boken har ofta också köpt Alegria paso dos av Margareta Vanäs-Hedberg, Elvira Herrador Quero, Patricia Dawson, Sylvia Vaccia Izami, Antonio Gallego (häftad).

Köp båda 2 för 1022 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Alegría paso tres. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Jag tycker boken är väldigt dyr. Det är ju bara en...
  vanja kvarnström-eriksson, 24 september 2013

  Jag tycker boken är väldigt dyr. Det är ju bara en häftad upplaga och riktar sig till studenter!

  Annars verkar boken pedagogiskt väl genomtänkt med övningar att göra och skriva i själva boken. Bra genomgång efter varje kapitel.

 2. Tyvärr, bokens form är inte användarvänlig. Går inte...
  Wojciech Solowski, 24 september 2013

  Tyvärr, bokens form är inte användarvänlig. Går inte att läsa, eller är svårt att läsa om boken inte ligger på ett underlag. Läsning i sängen utesluten.

Visa alla 2 recensioner
 • Alegria paso dos Facit

  Margareta Vanäs-Hedberg, Elvira Herrador Quero, Patricia Dawson, Sylvia Vaccia Izami, Antonio Gallego

 • Alegría paso cuatro

  Margareta Vanäs-Hedberg, Elvira Herrador Quero, Patricia Dawson, Sylvia Vaccia Izami, Antonio Gallego

 • Alegria paso dos

  Margareta Vanäs-Hedberg, Elvira Herrador Quero, Patricia Dawson, Sylvia Vaccia Izami, Antonio Gallego

 • Alegria paso cinco

  Margareta Vanäs-Hedberg, Elvira Herrador Quero, Patricia Dawson, Sylvia Vaccia Izami, Antonio Gallego

Övrig information

Facit ingår ej det går att köpa separat