Adesso sì 1 Facit (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Adesso sì
Antal sidor
32
Utgivningsdatum
2008-06-01
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 165 x 2 mm
Vikt
60 g
SAB
Fi
ISBN
9789147082926
Adesso sì 1 Facit (häftad)

Adesso sì 1 Facit

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2008-06-01
80
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Adesso sì 1 och 2 är ett stadigt nybörjarläromedel med intressanta dialoger, berättande texter och realia, tydlig struktur och grammatik, och mycket hörförståelse.

Läs mer
Utmärkande drag
- Ett stadigt nybörjarläromedel
- Dialoger, berättande texter och realia
- Tydlig struktur
- Tydliga grammatikrutor
- Mycket hörförståelse
- Uppskattad lärarhandledning med lektionstips

Du kan välja att använda allt-i-ett-böckerna i serien Adesso sì som tryckta böcker eller som onlineböcker. I onlineböckerna ligger det inlästa ljudet inlagt på en länk på varje sida i boken, vilket stöttar när man tränar hörförståelse. Texterna finns också att lyssna till i det digitala elevmaterialet där du också hittar glosträning.

Adesso sì 1
Adesso sì 1 är ett läromedel i nybörjaritalienska för gymnasieskolan och vuxenstudier, anpassat för steg 1. Adesso sì 1 är en allt-i-ett-bok och innehåller 8 kapitel med korta vardagsdialoger, berättande texter och realiatexter om vardagsliv och kultur i Italien. Till realiatexterna finns hjälpglosor bredvid texten. I varje kapitel finns grammatikrutor, Grammatica, där varje moment presenteras enkelt och lättfattligt med många exempel. Övningarna, Esercizi, är många och variationsrika, där eleverna gradvis och i lugn takt tränar upp den egna förmågan att kommunicera på italienska. Eleverna övar ord och fraser, uttal och grammatik i pedagogiskt strukturerade övningar, enskilt, i par eller i grupp.
All grammatik finns samlad i en speciell Minigrammatica.
Lärar-cd-skivorna innehåller samtliga texter, sånger, hörövningar och uttalsövningar.
Bokens texter är inlästa och ligger dels i onlineboken, dels i det digitala elevmaterialet.
Lärarhandledningen innehåller metodiska tips med genomgång kapitel för kapitel, extra övningsmaterial i form av kopieringsunderlag samt prov med facit.
Adesso sì 2
Adesso sì 2 är uppbyggd på samma sätt som Adesso sì 1. Den håller ett lugnt tempo med långsamt stegrad svårighetsnivå och är anpassad till skolans steg 2-undervisning.
Allt-i-ett-boken börjar med ett repetitionskapitel, Revisione, av steg 1. Sedan följer 8 kapitel som innehåller korta vardagsdialoger, berättande texter och realiatexter och musik som ger glimtar av vardagsliv och kultur i Italien. Till realiatexterna finns hjälpglosor bredvid texten.
Basgrammatiken från Adesso sì 1 repeteras och varvas med presentation av nya grammatikmoment. I direkt anslutning till texter och grammatik finns variationsrika övningar, Esercizi, med träning i ordkunskap och kommunikation.
Läromedlet innehåller många hörövningar och uppgifter där elevaktivitet och kommunikation står i centrum.
All grammatik finns samlad i bokens Minigrammatica.
Lärar-cd-skivorna innehåller samtliga texter, sånger och hörövningar. Bokens texter är inlästa och finns dels i onlineboken, dels i det digitala elevmaterialet. Lärarhandledningen ger metodiska tips, extra övningsmaterial samt prov med facit.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Adesso sì 1 Facit
  2. +
  3. Adesso sì 1 Kursbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt Adesso sì 1 Kursbok av Marta Gallicchio-Bornebusch, Kerstin B Rydén (häftad).

Köp båda 2 för 556 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Adesso sì 1 Facit. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra facit
    MA, 8 december 2017

    Ja, det är ett facit och det fyller sin funktion.

    Tycker att det är ett bra komplement till boken Adesso sì om man vill studera lite noggrannare hemma.

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Adesso sì 1 Facit