Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Bygg
Antal sidor
180
Utgivningsdatum
2011-10-19
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
225 x 209 x 9 mm
Vikt
364 g
SAB
Ppadb,693.4
ISBN
9789147085088
Betongarbete (häftad)

Betongarbete

(2 röster)
Häftad Svenska, 2011-10-19
666
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Bygg 360 är ett undervisningskoncept för Bygg- och anläggningsprogrammet, som har utvecklats i samråd med BI, Sveriges Byggindustrier. Materialet omfattar faktaböcker och digitala läromedel som tillsammans stödjer hela lärprocessen, från instudering och tillämpning till uppföljning och individualisering. Byggteknik, arbetsmoment, kvalitets- och miljöfrågor beskrivs i sina sammanhang.
Bygg 360 är ej uppdaterat utifrån Gy11. Pluswebben finns fortsatt tillgänglig för kompletteringsköp fram till juni 2024.
För kursanpassad utgivning utifrån Gy11 mot Bygg- och anläggningsprogrammet, se serien Bygg 724.

Läs mer
Digitala paket
I ett digitalt paket ingår både arbetsmaterial och de onlineböcker som krävs för att klara utbildningen. Arbetsmaterialet finns i Bygg 360 Pluswebb.
Du kan välja bland följande digitala paket:
- Digitalt paket Allt innehåller alla 13 faktaböckerna i serien Bygg 360 och Bygg 360 Pluswebb.
- Digitalt paket Bas är anpassat för de gemensamma kurserna i år 1. Paketet innehåller fem digitala faktaböcker och Bygg 360 Pluswebb.
- Digitalt paket Träarbete är anpassat för inriktning träarbetare. Paketet innehåller sex digitala faktaböcker och Bygg 360 Pluswebb.
- Digitalt paket Betongarbete Anläggningsarbete är anpassat för inriktning betongarbetare. Paketet innehåller sju digitala faktaböcker och Bygg 360 Pluswebb.
- Digitalt paket Mur, Puts och Plattsättning är anpassat för inriktningarna murare och plattsättare. Paketet innehåller sex digitala faktaböcker och Bygg 360 Pluswebb.
- Digitalt paket Måleri är anpassat för inriktningen målare. Paketet innehåller sex digitala faktaböcker och Bygg 360 Pluswebb.
- Digitalt paket Golvläggning är anpassat för inriktningen golvläggare. Paketet innehåller sex digitala faktaböcker och Bygg 360 Pluswebb.

Bygg 360 Pluswebb
Bygg 360 Pluswebb utgör ryggraden i Bygg 360-konceptet, och omfattar åtta delkurser som täcker in årskurs 1-3 på Bygg- och anläggningsprogrammet. Ej uppdaterad utifrån Gy11.
Här finns arbetsmaterial i form av interaktiva övningar med automatisk rättning och återkoppling, inlämningsuppgifter, beskrivningar och instruktioner.

Faktaböcker (tryckta böcker och onlineböcker)
Faktaböckerna ges ut i både i tryckt form och som onlineböcker. Onlineböckerna har samma innehåll som de tryckta, men med skillnaden att du som lärare kan lägga in länkar till exempelvis webbplatser och filmer. Onlineböckerna har talsyntes så att eleverna kan lyssna till dem. Läs mer om våra faktaböcker för Bygg- och anläggningsprogrammet längre ned.

BYGG 360 PLUSWEBB
Obs! Pluswebben kan inte beställas efter juni 2024.
Du delar ut elevernas arbetsuppgifter digitalt. Eleverna får först en introduktion som anger målen för och en beskrivning av arbetsuppgiften. I introduktionen finns även en hänvisning till relevanta faktaböcker. I nästa steg övar eleverna på teorin med hjälp av de självrättande frågorna. Resultaten sparas direkt i Bygg 360 Pluswebb. Därefter ska eleverna utföra praktiskt arbete. För att kunna göra det får de ett underlag med instruktioner. Eleverna ska även göra en inlämningsuppgift som är en dokumentation med reflektioner över det utförda arbetet. Avslutningsvis redovisar eleverna sitt arbete och går igenom de olika momenten tillsammans med dig som lärare.
Till Pluswebben finns även en lärarresurs med information, samt planerings- och undervisningsmaterial.

Bygg 360 Pluswebb innehåller:
- Interaktiva och självrättande övningsuppgifter
- Tydliga instruktioner och underlag för praktiskt arbete
- Reflekterande inlämningsuppgifter
- Beskrivningar av material och verktyg med illustrationer och filmer
- Kunskapstester med infärgning av engelska, matematik, idrott och hälsa samt miljöaspekter
- Ordlista med översättningar till engelska

Bygg 360 Pluswebb omfattar åtta delkurser:
- Bygg Bas (g
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Betongarbete
  2. +
  3. Måleri

De som köpt den här boken har ofta också köpt Måleri av Örjan Grahn, Björn Nilsson (häftad).

Köp båda 2 för 1286 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna