Psykopatiska chefer (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Psykopatiska chefer
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2007-01-01
Upplaga
2
Förlag
Liber
Dimensioner
218 x 153 x 14 mm
Vikt
380 g
ISBN
9789147086016
Psykopatiska chefer (kartonnage)

Psykopatiska chefer

(11 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage Svenska, 2007-01-01

Slutsåld

Ny utvidgad upplaga!

Psykopatiska chefer är den första svenska boken om psykopatiskt beteende i arbetslivet. Den ger grundläggande kunskaper om hur man kan upptäcka psykopater, hur man kan agera för att fånga upp dem i rekryteringssituationer eller, om de redan är anställda, avveckla dem.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Psykopatiska chefer. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Ytligt
    Karin Rosander, 27 januari 2014

    Hafsigt, ytligt och ovetenskapligt. Boken är inte till någon hjälp i arbetslivet och det är obegripligt att den säljer så pass bra.

Visa alla 1 recensioner

Övrig information

Psykopater finns i de flesta organisationer - du kan ha dem som medarbetare, kollega eller chef. Var de än dyker upp orsakar de kaos, betydande ekonomisk skada och stort mänskligt lidande. Att de "lyckas" så väl beror på att deras manipulerande gör det svårt att se de rätta sammanhangen, att det bakom den charmerande ytan döljer sig en mörkare sida präglad av osminkad egoism och ren ondska.

Psykopatiska chefer är den första svenska boken om psykopatiskt beteende i arbetslivet. Den ger grundläggande kunskaper om hur man kan upptäcka psykopater, hur man kan agera för att fånga upp dem i rekryteringssituationer eller, om de redan är anställda, avveckla dem. Boken bygger på känd kunskap om problemet och innehåller flera autentiska fallbeskrivningar.

I denna nya, utvidgade upplaga har det tillkommit flera fallbeskrivningar och större utrymme ägnas åt psykologin bakom psykopati samt åt metoder för att hantera frågan vid rekrytering och avveckling.