Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Fallstudier design och genomförande
Antal sidor
208
Utgivningsdatum
2007-04-01
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
240 x 167 x 13 mm
Vikt
380 g
ISBN
9789147086436
Fallstudier: design och genomförande (häftad)

Fallstudier: design och genomförande

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2007-04-01
458
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Fallstudier: design och genomförande kommer nu i en uppdaterad utgåva i svensk översättning. Boken är en klassiker som presenterar fallstudien som metod och visar dess tillämpning inom olika områden. Boken utgör en gedigen introduktion till ämnet och passar bra för både nybörjare och mer erfarna forskare.Fallstudier: design och genomförande kommer nu i en uppdaterad utgåva i svensk översättning. Boken är en klassiker som presenterar fallstudien som metod och visar dess tillämpning inom olika områden. Boken utgör en gedigen introduktion till ämnet och passar bra för både nybörjare och mer erfarna forskare.

Läs mer
Fallstudien är en av de vanligaste formerna av vetenskapligt arbete på grundnivån inom det samhällsvetenskapliga fältet. Boken presenterar fallstudien och går igenom problemformulering, insamling och analys av data samt rapportens struktur. Metodens tillämpning inom områden som sociologi, psykologi, historia, ekonomi, socialt arbete och pedagogik illustreras. Fallstudien som forskningsstrategi jämförs också med andra strategier som exempelvis experiment och surveyundersökningar.

Om författarna
Robert K. Yin är historiker och experimentell psykolog.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fallstudier: design och genomförande
  2. +
  3. Det fallna imperiet : Ryssland och väst under Vladimir Putin

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det fallna imperiet : Ryssland och väst under V... av Martin Kragh (inbunden).

Köp båda 2 för 667 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fallstudier: design och genomförande. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En trist bok om fallstudier. Jag har fortfarande inte...
    Sebastian Lindqvist (Stockholm), 16 april 2013

    En trist bok om fallstudier. Jag har fortfarande inte lärt mig vad en fallstudie är trots att jag läst denna bok tio ggr. Styr undan.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Robert K Yin