Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Teamet
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2008-01-01
Upplaga
1
Förlag
Liber
Dimensioner
225 x 210 x 15 mm
Vikt
550 g
SAB
Qbaab,Doka,Qbi
ISBN
9789147087372
Teamet (häftad)

Teamet

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2008-01-01
570
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Förändringsarbete utvecklas inte alltid på det sätt som man förväntat sig. I denna bok presenteras förklaringar och tolkningar till varför det är så. Författaren visar med illustrativa exempel att arbete i grupp, exempelvis ledningsgrupper, utbildningsgrupper och teambyggande, är en komplicerad uppgift som kräver kunskap om och förståelse för de grupprocesser som alltid utvecklas när människor ska arbeta tillsammans. Det finns inte någon patentlösning för att få ett team eller en grupp att fungera. Man måste alltid ta hänsyn till gruppens uppgift, omgivningens krav och gruppens mognadsnivå.
Om författarna

Endre Sjøvold är doktor i organisationspsykologi och verksam vid Norges teknisk-naturvetenskapliga universitet (NTNU).
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Teamet
 2. +
 3. Momentum : vad krig, klimatkris och virus förändrar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Momentum : vad krig, klimatkris och virus förän... av Kjell A Nordström, Per Schlingmann (häftad).

Köp båda 2 för 627 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Teamet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra upplägg
  Mar, 7 december 2018

  Boken har ett urval av gruppteorier som förklaras på ett hyfsat enkelt sätt. Dessa slås sedan samman i SPGR-modellen vilken förklaras på ett genomgående och förståeligt sätt. Boken gav många olika perspektiv på både grupper och hur de fungerar men även för hur ledare kan bete sig och man får en grundläggande syn på hur båda dessa kan se ut.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Endre Sjøvold

 • Makt och maktutövning i arbetslivet

  Endre Sjøvold

  Makt är nödvändigt för att ett samhälle ska fungera och för att organisationer ska överleva. Det är inte fel att öka företagets effektivitet eller att ställa krav på prestation, och i de flesta fall är detta en viktig källa till motivation. Men ko...